25-03-2013 tarihinde eklendi
İran hiçbir zaman ABD'ye imtiyaz vermeyecektir
ABD kendi sorunlarıyla uğraşın

 Obama’nın İslam İnkılabı Rehberi’nin Nevruz mesajı ardından Ürdünde İran’ın ekonomik sorunları hakkında dile getirdiği sözlerini Mehr Haber Ajansı’na değerlendiren İran İslami Şura Meclisi Başkanlık Heyeti Üyes Hüccetülislam Hüseyin Subhani Nia, meşru olmayann Siyonist rejimini destekleyen başta Obama olmak üzere Beyaz Saray yöneticilerinin sözleri bu rejime destek verme doğrultusunda olduğunu ifade etti.

Obama bilmeli ki İran İslam Cumhuriyeti ekonomik alanda pek çok başarılara imza atmıştr”diyen Subhani Nia, İran milletini ekonomik sorunlarla dile getirmeye çalışan batılıların bu ekonomik başarılar dolaysıyla şaşkına uğradıklarını ifade etti.

Subhani Nia, yaptırımlar ve ekonomik baskıları tahammül eden İran milleti ve devleti İslam devrimin değerlerini korumak maksadıyla hala ayakta dik durduğunu hatırlatarak, baskılar ve yaptırımların etkisiyle İran milleti hiçbir zaman müzakere masasında oturmayacağını ve hiçbir zaman imtiyaz vermeyeceğinin altını çizdi.

Uluslararası ve ülke içindeki İran İslam Cumhuriyeti’nin iktidarı hususunda İslam İnkılabı Rehebri Ayetullah Hamanei’nin Nevruz mesajında dile getirdiği beyanatları hatırlatan İran İslami Şura Meclisi Başkanlık Heyeti Üyes, İran bugün geçmişe göre daha muktedir olarak askeri ve savunma alanlarda cevap vermeye hazır olduğunu vurguladı.

Hüccetülislam Hüseyin Subhani Nia,"Obama İran halkının ekonomik durumu yerinde kendi ülkesinin ekonomik sorunlarıyal uğraşsın”dedi.

http://www.caferider.com.tr/iran-hicbir-zaman-abd-ye-imtiyaz-vermeyecektir_h8913.html