27-04-2013 tarihinde eklendi
Vahşetle aynı safta olmaktan utanmalısınız!


 Zeynebiye Camisinde kılınan Cuma namazında konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özündüz, "Katliam fermanları verenlerle  aynı safta duranlar utanmalıdır" dedi.

Özgündüz: "Hiç utanmadan televizyonlarda ve hutbelerinde katliam ve tecavüz fetvaları veren Amerikan menşeili müftülerin açılamalarının şaşırtıcı olmadığını belirten Özgündüz, ülkemizin sıradan bir vatandaşının bile bu düşünceyi taşıyanlarla aynı yolda olmasından haya etmesi gerektiğini söyledi:

"Suud üniversitesinde bir öğretim görevlisi fetva yayınlamış; "Eğer mücahitler Irak’ta baskı ve katliamlarını çoğaltırlarsa ve hatta kadın ve çocukları esir alırlarsa Şiilerin kalbinde daha fazla korku ve vahşet oluşturmuş olurlar." diye.

Başka bir alimleri de, 14 yaşındaki kızları, dul kadınları, Suriye'de savaşanların ihtiyaçlarını karşılamaları için şehvet cihadına davet etmişti.

Ben diyorum ki, Katar bunların bir uzantısıdır, İngilizler kurucusudur, Amerika patronlarıdır, bunları anlamak mümkün, peki Türkiye Cumhuriyeti'nin değil rütbelisinin, sıradan bir vatandaşının dahi bu rezillerle aynı dini-mezhebi paylaşmaktan utanması, onlarla aynı yolda olmaktan haya etmesi gerek miyor mu?

Halkın direncini kırmak için kadınları ve çocukları öldürün fetvasını veren müftülerin yoldaşı olmaktan utanmalısın

http://www.caferider.com.tr/vahsetle-ayni-safta-olmaktan-utanmalisiniz_h9194.html