29-05-2013 tarihinde eklendi
Suriye devleti ve halkı ülkemin birliğini savunuyor


Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ'ın Hizbullah'a yönelik açıklamalarına tepki göstererek bu açıklamayı kimin adına yaptığını sordu.

Özgündüz, bu açıklamanın kimin adına yaptığını sorarak siz bunu kimin adına yapıyorsunuz? Türkiye Cumhuriyeti devleti adına mı, Diyanetişleri Başkanlığı adına mı, ABD dostu olarak mı, İsrail yoldaşı olarak mı diyorsununuz kimin adına konuşuyorsunuz?

İsrail Lübnan'la Suriye arasına girince Hizbullah’ta oturup kendisinin kuşatma altına girmesini ve Suriye’nin bölünmesiyle beraber kendisinin sıkıntıya gireceğini, Lübnan’ın bölüneceğini, Lübnan’ın gaz kaynaklarının İsrail’in kullanımına açılacağını, Lübna’ın sömürüleceğini göre göre eli kolu Bağlı oturması beklenemezdi. Eğer siz bana kanıtlarsanız Hizbullah gelmiş orada İslam’a, kendi mevcudiyetine, İslam kurarlarına aykırı bir şey yapmışsa en yüksek sesle ben Hizbullah’ı kınayacağım ve yaptığı cinayetlerden sorumlu tutacağım ve konuda elimden geleni yapacağım.

Beşşar Esad, Suriye ordusu ve halkı aslında benim ülkemin birliğinin savaşını veriyor. Ben bu pencereden baktığım için bizzat Esad'ı destekliyorum dedi.

http://www.caferider.com.tr/suriye-devleti-ve-halki-ulkemin-birligini-savunuyor_h9450.html