27-07-2013 tarihinde eklendi
İFA Spora gönül verenler İFA iftarında buluştu


  Ramazan Şenlikleri İFA Spor iftar programı, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, TFF İstanbul Temsilcisi Yemen Ekşioğlu, iFA Spor yöneticileri ve futbolcuları, CABİR üyeleri, Devriye Taraftar Grubu, camiamızın iş adamları ve İFA Spor'a gönül verenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Kuran-ı Kerim'in okunmasının ardından, program, kürsüye davet edilen İFA Spor'un yeni başkanı Mehdi Şeren'in selamlama konuşmasıyla devam etti.

Şeren'in konuşmasının ardından, tezahüratlarla kürsüye çıkan ve İFA Spor'dan beklentilerini sıralayan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, "İFA Spor'un ülkemizde ahlaklı sporun öncülüğünü yapmasını diliyorum. Sportif başarı bir spor klubünün elbette tek amacıdır, fakat şampiyonluk kupası kadar, centilmenlik kupasının önemli olduğunu düşünüyorum. İFA Spor'un her ikisini de kazanmasını temenni ediyorum." dedi.

Özgündüz'ün konuşmasının ardından, TFF İstanbul Temsilcisi Başkanı Yemen Ekşioğlu, düzenlenen bu anlamlı iftara aslında misafir değil, ev sahibi olarak katıldığını belirten konuşmasında büyük alkış aldı.



Program Ekşioğlu'nun konuşmasının ardından, İFA Spor için yapılan bağış programıyla devam etti.



Bağış programının ardından, İFA Spor'a katkıda bulunanlar için hazırlanan plaketler takdim edildi.

Yaptığı haber ve programları dolayısıyla Zeynebiye TV'ye verilen plaketi, Zeynebiye Tv Yayın Yönetmeni Hüseyin Behişti Bayazıt aldı.

http://www.caferider.com.tr/ifa-spora-gonul-verenler-ifa-iftarinda-bulustu_h9850.html