01-08-2013 tarihinde eklendi
Suriye terör şebekelerinden temizleniyor


 
 Şam Kırsalında Başarıyla İlerlemeye Devam Ediyorlar
Suriye ordusu Doğu Ğuta bölgesinde ve Şam kırsalı beldelerinde düzenlediği bir dizi operasyonda terör hücrelerini çökerterek Kabun semtindeki binaları kontrolü altına aldı.

Halep Adım Adım Terörden Arındırılıyor
Halep ve kırsalındaki bazı bölgelerde düzenlediği nitelikli operasyonlarda çok sayıda teröristi ölü ve yaralı olarak ele geçirirken Telle el-Merağa Köyünde teröristlerin son toplanma merkezlerini imha etmesinin ardından güven ve istikrarı yeniden sağladı.

Homs ve Kırsalında Teröristler Ölü ve Yarlı Düşürüldü
Homs ve kırsalında teröristlerin toplanma merkezleri ve hücrelerine yönelik düzenlediği bir dizi operasyonda teröristleri ağır kayıplara uğrattı.

Telkelah’ta Silah ve Mühimmat Deposu Ele Geçirildi
Diğer yandan güvenlik birimleri dün Homs kırsalının Telkelah bölgesinde ahalinin yardımıyla bir silah ve mühimmat deposu ele geçirdi.

Deyrezzor’da Teröristlere Ait Tüneller Bulundu

Askeri bir kaynak; silahlı kuvvetlerimizin Karabiys Köyünde Basatin el-Ğuvta yönüne sızmaya çalışan terör gruplarına karşı koyarak elemanlarının çoğunu etkisiz hale getirdi.
Mureyiye Köyünde bir uçaksavarı imha ederken sözde “Ebu Raad Seyf el-İslam” adlı terör grubu üyelerini etkisiz hale getirdi. (sana)

http://www.caferider.com.tr/suriye-teror-sebekelerinden-temizleniyor-_h9879.html