15-08-2013 tarihinde eklendi
Lazkiye Kırsalında terörle mücadeleyi denetledi


LAZKİYE – Suriye Enformasyon Bakanı Omran el-Zoubi dün Lazkiye kırsalının kuzeyinde Slınfa Bölgesini ziyaret ederek terör çetelerine karşı savaşan askeri birliklerimizle bir araya geldi.



 Sana'nın verdiği habere göre Zoubi, bölgde cereyan eden askeri operasyonlar ve vatan koruyucularının teröre karşı yazdığı kahramanlık destanları hakkında bilgi aldı. Silahlı kuvvetlerimizin, masum vatandaşlara karşı vahşetlerinde sınır tanımayan tekfirci terör çetelerine karşı savaşında gerçekleştirdiği başarılar ve bulunduğu fedakarlıkların büyük zaferin yolunu hazırladığını ifade eden Zoubi; kahramanların güzelim vatanın her karış toprağında terör ve çetelerini bertaraf edeceğinin altını çizdi.

Suriye Arap ordusunun bu başarı ve fedakarlıkların büyük bir takdire şayan olduğunu belirten Zoubi, Suriye'nin onurlu evlatları ve kahraman ordusu ile baki olduğunu belirtti. Zoubi; teröristlerin ise kesinlikle bu güzelim topraklardan yok olacaklarını ifade ederek, bu onurlu, mücadeleci ve egemen topraklarda yerleri olmadıklarının altını çizdi.


 Gezisinde Enformasyon Bakanı Zoubi’ye Lazkiye Valisi Ahmet Şeyh Abdülkadir, Baas Partisi Lazkiye İl Şube Genel Sekreteri Muhammed Şreytah ve Halk Meclisinde Lazkiye Milletvekili Ammar el-Esad eşlik etti.

http://www.caferider.com.tr/lazkiye-kirsalinda-terorle-mucadeleyi-denetledi_h9954.html