Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Suriye’de kimyasal kullanıldı iddiasını değerlendirdi
Kim ya da kimler yaptıysa Allah kahretsin
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
23-08-2013 16:21 - 1095 Okunma

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz: "Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad’ın Şam’ın tam dibinde ve tam da BM heyetinin ülkeye geldiği bir dönemde kimyasal bir katliam yaptığı iddasına dikkat çekerek  kim yaptıysa Allah kahretsin dedi."

 İSTANBUL- Halkalı Zeynebiye Camii'den kılınan Cuma namazında konuşan H.Selahatti Özgündüz “ Eğer bunu “Beşşar yaptıysa Allah onu tez elden Müslümanların başından defetsin yok başkaları yapıp onun üzerine yıkıyorsa, Allah onları yok etsin”  Hodri meydan diyorum. Heyet kurup gidip kendimiz tetkik edelim. Onun üzerine yıkılan cinayetler eğer onun adına sabit olursa, o zaman hep birlikte ülkemize gelip basınımızın önünde hatta dünya medyasının önünde Beşşar’ı telin edelim. Birlikte Beşşar’a karşı mücadele edelim. Yok, bu cinayetlerin arkasında dostlarımız dediğiniz,  o adam eti yiyenler, Peygamber ashabının naşını mezardan çıkarıp kaçıranlar çıkarsa o zaman da siz de hazır mısınız onları telin etmeye?

 O zaman da siz yine medyanın önünde:  “Şimdiye kadar timsah gözyaşları dökerek o dost bildiğimiz el- Nusra- ÖSO ve diğer terörist guruplar bu cinayetleri işlemiş yanıldık biz tövbe etmeliyiz ve desteğimizi bunlardan kesmeliyiz” diyebilecek misiniz? Bunu yapmaya siz hazırsanız ben hazırım.

Özgündüz, yalan yanlış haberlere dikkat çekerek konuyu Nasrettin hocanın kuvun hikâyesiyle değerlendirip şunları söyledi:  “Nasrettin hoca hanımına: - Hanım ben köy meydanına gidip milletin ne kadar enayi olduğunu her şeye çok çabuk inandıklarını ispatlayacağım” der. Meydana geldiğinde, Hoca  - Millet bu tepeyi görüyor musunuz, onun arkasındaki tarlada kavun var şeker gibi ve de yetişmiş.  Bunu söylediği mevsim ne kavun mevsimiydi ne de bölge kavun bölgesi.  Orası yeni oluşan bir kentte değildi. Bunu duyan halk inanarak çuvalı alıp gözden kayboldu.Kendisi de hanımın yanına koşarak, - Hanım tez bir çuval ver kavuna gidiyorum der. Hanımı şaşırarak, -Ne kavunu? diye sorunca Hoca, - Tepenin arkasında kavun var millet gitti, ben de gidiyorum deyince Hanımı: - Bey bunu sen uydurdun ve biliyor sun ki yalandır. Hoca: -Hanım yalan olsa herkes gider mi? Diye karşılık verdi. Hanımı şaşkınlıkla: -Bey sen milletin her şeye inandığını ispatlamak için bu yalanı ortaya attın ama kendin de onlarla birlikte gidiyorsun farkındasın değil mi? dedi. Evet, bu kıssadan herkes payına düşeni alsın.

Bunu söylediğin zaman da- Sen Beşşarı mı destekliyorsun o çocuk katili kimyasal kullanan, Saddam’ın Halepçe’de yaptıklarını yapan. Yok, biz desteklemiyoruz.  Bunu Beşşar yaptıysa Allah Beşşar’ı tez elden Müslümanların başından defetsin. Yok, Beşşar yapmayıp birileri yapıp Beşşar’ın üzerine attıysa Allah onları yok etsin.

Bunlara İnanıyor ve Doğru diyorsanız ve bizim de inanmamızı bekliyorsanız, hala Beşşar’ı mı destekliyorsunuz evet ben hala Beşşarı destekliyorum. Anti Emperyalist ve anti Siyonist cephede olduğu için. Hodri meydan diyorum. Gidip kendimiz tetkik edelim. Onun üzerine yıktığınız cinayetler onun adına sabit olursa birlikte gelip Ülkemizde basınımızın önünde hatta dünya medyasının önünde Beşşar’ı telin edelim. Birlikte Beşşar’a karşı mücadele edelim. Yok bu cinayetlerin arkasında dostlarımız dediğiniz bu adam eti yiyenler, Peygamber ashabının naşını mezardan çıkarıp kaçıranlar çıkarsa o zaman siz de hazır mısınız şimdiye kadar timsah gözyaşları akıtıyorduk ya bunlar şimdiye kadar dost bildiğimiz el- Nusra- ÖSO ve diğer terörist guruplar yaptı yine basının önünde biz tövbe etmeliyiz ve desteğimizi bunlardan kesmeliyiz. Bunu yapmaya siz hazırsanız ben hazırım. Bukadar basit. Sonra birlikte bilelim ki bizler milletçe kimi lanetleyeceğiz kimin tarafında olacağız.  Bu güzel bir mantık değil mi? Biz neden birbirimize düşüyoruz. Bizim birliğimiz ve dirliğimiz her şeyin üstündedir. Birlikte tahkik edelim sonucuna ben razıyım.

Yobazlık başladı mı mantık diye bir şey kalmıyor. Allah bizi dinsiz etme ama yobaz hiç etme. Efendim İran ve Hizbullah İsrail’in tarafındadır bunu diyebilecek kadar akıl tutulmasına kapılıp arsızlaşıyor. Uluslar arası sularda Mavi Marmara’da birebir 9 Türk vatandaşımızı bire bir kafasına kurşun sıkıp hunharca katleden İsrail’e karşı sus pus olanlar, defteri kapatanlar şimdi ne işse!! İki günde bir İran Büyükelçiliği ve Başkonsolosluğu önünde toplanıp utanç gösterileri yapıyorlar. Allah İsrail’e uşaklık edenleri kahretsin. Bunu İran ve Hizbullah yapıyorsa Allah onları kahretsin, yok İsrail’in kışkırttığı yere ürüyorsan Allah seni yok etsin. İsrail’in tarafında olan, İsrail’e hizmet eden kim varsa Allah tümünü yok etsin.” Diye konuştu.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
23-08-2013 16:21 - 1095 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
04-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım