Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Siyonist rejimin Gazze şeridinde cinayetleri ve acımasızlığı arttıkça, korsan rejim daha fazla siyasi ve askeri çıkmaza saplanıyor. ...Siyonist rejim sadece siyasi açıdan değil, askeri açıdan da büyük bir bataklıkta her geçen gün daha da zor günler geçiriyor.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
02-08-2014 10:47 - 1970 Okunma
 
İşgalci Siyonist rejim, siyasi ve askeri çıkmazda 
 
 
 
 
Siyonist rejimin Gazze şeridinde cinayetleri ve acımasızlığı arttıkça, korsan rejim daha fazla siyasi ve askeri çıkmaza saplanıyor. ...Siyonist rejim sadece siyasi açıdan değil, askeri açıdan da büyük bir bataklıkta her geçen gün daha da zor günler geçiriyor. 
  
Siyonist rejimin Gazze şeridinde cinayetleri ve acımasızlığı arttıkça, korsan rejim daha fazla siyasi ve askeri çıkmaza saplanıyor.
 
Siyonist rejim 8 Temmuz 2014 tarihinde Gazze şeridine vahşi saldırılarını başlatarak, dünyanın gözleri önünde yıllardan beri yaptırımda bulunan bu bölgede soy kırım işlemekte. Siyonistlerin Gazze'deki cinayetleri aralarında bir çok kadın ve çocuğun bulunduğu bini aşkın insanın ölmesine sebep oldu. Siyonist kasaplar dünya kamuoyunun tüm hassasiyetlerine rağmen Filistinli çocukları bile öldürmekten kaçınmıyorlar.
 
Siyonist rejimin Gazze'deki cinayetlerinde şimdiye kadar en az 1400 Filistinli şehit olurken 7000'den fazla Filistinli de yaralandı. İşlenen cinayetler özgürlük yanlısı her insanın yüreğini burkuyor. Gazze şeridinde açıkça işlenen soykırıma rağmen, başta BM olmak üzere uluslararası kurum ve kuruluşlar, Siyonistlerin cinayetlerini durduramadılar.
 
Uluslararası teşkilatların Gazze gelişmeleri konusundaki pasifliğine rağmen, Filistin direniş güçleri Siyonist işgalci ordunun karşısında var güçleri ile direnmeye devam ediyorlar. Filistin direnişinin Siyonistlerin Gazze'deki cinayetlerine misillemesine paralel olarak, dünyadaki bağımsız ülkeler de mazlum Filistin halkına destek amaçlı Siyonist karşıtı eylemler gerçekleştiriyorlar.
 
Şili, Peru, El Salvador'un ardından birkaç gün önce Brezilya ve Ekvator da büyükelçilerini işgal edilen Filistin topraklarından geri çektiler. Bu arada Bolivya cumhurbaşkanı Eva Morales de dün Siyonist rejim vahşi saldırılarına itiraz amacı ile İsrail ile vize muafiyetini kaldırarak, işgalci İsrail'i “ terörist rejim” olarak hitap etti.
 
Gazze'ye saldırı, Siyonistleri hem siyasi ve hem askeri açıdan çıkmaza sürüklemiştir. Katil İsrail rejimin Gazze'deki cinayetlerinin şiddetlenmesine paralel olarak, Tel Aviv'e siyasi baskılar da artarken, korsan rejim dünya çapında daha da inzivaya sürüklenmekte. Latin Amerika ülkelerin Gazze'de işlenen cinayetlere karşı tepkileri övgüye değer olmasına rağmen, katil İsrail rejiminin Gazze'den işlediği cinayetlerin boyutu nedeni ile benzer eylemlerin, insan haklar savunucusu ülkelerden de beklenmekte.
 
 
Siyonist rejim sadece siyasi açıdan değil, askeri açıdan da büyük bir bataklıkta her geçen gün daha da zor günler geçiriyor. Siyonist askerlerin Gazze savaşına gitmekten kaçmaları ve direniş güçleri tarafından helak edilmeleri Siyonist yetkilileri daha da zor duruma sokmakta. Gazze savaşında Siyonist askerlerin zayıf morali, terör elebaşlarının 16 bin yedek askerini de teyakkuzda tutmasına sebep olmuştur.
 
Askeri ve siyaset arenasında yaşanan tüm gelişmeler, Siyonist rejimin dünyada daha inzivaya sürüklenmesi ile, askeri açıdan Gazze'de daha da zor günler yaşadığını gösteriyor. Tabi ki Siyonist asker kayıplarının gerçek raporu, bu konuyu daha da aydınlığa kavuşturur.
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
02-08-2014 10:47 - 1970 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
18-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım