Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
ABD-AB Emperyalizmi terör üretiyor!
Asıl düşman ABD ve Avrupa’dır ve Daima dikkatler bu düşmanlar üzerinde olmalı
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
10-09-2015 08:40 - 922 Okunma
Sömürgecilik ve Kapitalist düzenle ayakta durmak için her türlü yolu mubah gören ve bu yolları aşmak için her türlü cinayeti işleyen batı emperyalizmi dünyanın her tarafına istikrarsızlığı ihraç ediyor. Özelikle Ortadoğu’da hayata geçirdiği terör merkezli faaliyetleri yüz yıllar geçse de onarılamayacak yıkıntılara neden oluyor. Bütün bu yıkıntıları “Demokrasi” adına gerçekleştiriliyor olması ise, işin vahametini başka bir boyuta taşıyor.
  
 İslam dünyasına musallat olan ABD-AB Emperyalizmi daha çok sömürü, daha çok yıkım ve daha çok ölüm için terör üretiyor. Kaos eksenli bir düzeni Ortadoğu’da hayata geçiren emperyalist güçler, nasıl bu kadar etkili olabiliyorlar? Bütün yıkımların temelinde batı emperyalizmi vardır. 
 
EMPERYALİZM VE ORTADOĞU
 
 Emperyalizm sömürgeciliğinin asrımızda sergilediği zulmün yöntemlerini bilmemiz gerekir. Bu yöntemleri iyi bilemezsek sömürgeciliği farkına varmadan kabullenir hatta savunucusu oluruz.
 
1-para yöntemi
 
Bugün ABD ve Avrupa gerçek değeri 5kuruş bile olmayan kâğıtların üzerinde 100 200 rakamlarını yazarak orta doğunun ve diğer ülkelerin altın ve petrol gibi elzem madenlerini ve hatta bu paralarla yetenekli beyinleri düşürmektedir.
 
 Eğer ABD ve Avrupa ya paralarının tümünü geri sal dense vatanlarını satsalar yetmez. Dünyaya üzerinde baskı kurarak jandarmalık yaparak kâğıt paralarını satmaya devam ediyorlar.
 
2-Ülke yöneticilerini kontrollerine alma
 
 ABD ve Avrupa’nın rejimler umurunda değildir. Yeter ki o devlet onların müttefiki adı altında kontrollerinde olsun. Oradaki yöneticileri mal serveti koltuk sevdası ve günahlara boğarak yönetirler. O yöneticiler sadece kişisel çıkarları için onlara kölelik yapar her istediklerini onlar aracılığıyla gerçekleştirirler. Rejim krallık olmuş zalim olmuş demokrasi olmuş fark etmez.
 
3-Basın ve yayın yöntemi
 
ABD ve Avrupa sömürdüğü ülkelerde medyayı kullanıp halkları yönlendirirler. Böylece kendilerine sempatisi artırır düşmanlarına da nefreti. Hakkı batıl batılı hak diye takdim eder. Ayrıca o toplumların ahlakını yozlaştırıcı toplumda kötülüğü yaygınlaştırırlar.
 
4-Terör ve kargaşa yöntemi
 
Dünyanın neresinde bir terör örgütü varsa ABD ve Avrupa istihbaratları tarafından örgütlenmiş ve onların desteğinde hareket etmektedirler. Dikkat edin bu terör örgütleri ABD ve Avrupa’ya karşı mücadele etmezler. Onların çıkarlarını gözetirler. Bu terör örgütleri sayesinde ülkelerde kargaşa çıkarır ve o ülkeleri daima meşgul eden bir sorunla başbaşa bırakırlar. Bu kukla satılmış yöneticiler için de bir siyasi rant malzemesi olur. Halkların düzgün düşünmesine engel olur ve dikkatler sömürgeci ülkelerden uzaklaşır. Yapay göndermeler oluştururlar daima.
 
5-Dini inançlar ve din adamlarını kullanma
 
ABD ve Avrupa sömürdüğü ülkelerde değişik inançlardan din adamlarını satın alarak o beldelerde mezhep çatışmaları yaratırlar. Din adamlarını kullanıp milleti uyuturlar. Milleti koyunlaştırırlar. Millet ya mezhepsel çatışmalara girer ya da zulmü kabullenen(sabır adı altında) birey haline gelir.
 
Yukarıda saydığım şeytan ABD ve Avrupa ve kukla yöneticilerin bu sömürgeci emperyalist politikaları şu günlerde ülkemizde tamamen uygulanmaya sokulmuştur.
 
Bop projesini ülkemizde kuklaları olan yönetim ve terör ürünlerini kullanıp uygulamaya sokmuşlardır. Tıpkı Afganistan ırak ve Suriye’de uyguladıkları gibi.
 
ABD ve Avrupa kullandığı bu satılmış hainleri işini gördükten sonra imha eder.
 
Bilinmelidir ki asıl düşman ABD ve Avrupa’dır. Daima dikkatler bu düşmanlar üzerinde olmalı. ÇÜNKÜ DÜNYAYI BUNLAR SÖMÜRÜYOR. BAŞKASI DEĞİL.
 
Mehmet Mavi
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
10-09-2015 08:40 - 922 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
21-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım