Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
ABD ve İsrail istibaratı isyancıların arasında
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
17-08-2013 16:48 - 943 Okunma

hedeflerinden birinin  Lübnan etnik grupları arasında  fitne çıkarmak olduğunu belirterek, bunun için şu anda kimseyi kesin bir dille suçlamadıklarını ve gerekli bilgilerin  araştırma sonucunda ortaya çıkmasından sonra  bu konuda görüşlerini bildireceklerini söyledi.

Hizbullah lideri, bombayı yerleştiren kişinin kimliğinin belirlenerek yakalandığını bildirirken,  sözkonusu kişinin  bu konuda işbirliği yapan diğer bazı kişilerin isimlerini de açıkladığına dikkat çekti.
Nasrullah, düşmanların her zaman Lübnan direnişi karşısında  yenilgiye uğradığını ve  şom emellerine ulaşmak için bu gibi terör saldırılarına giriştiğini hatırlattı.

Nasrullah, Lübnan direnişinin hiçbir İsrail askerinin Lübnan topraklarına girmesine izin vermeyeceğini de vurgularken, artık Lübnan'da İsraillilerin gezmeleri ve dinlenmelerinin bittiğini zira direnişin her zamankinden daha güçlü olduğunu söyledi.

Hizbullah lideri, 2006 yılındaki  33 günlük savaşta Hizbullah'ın  terör rejimi İsrail karşısındaki zaferinin  tarihi bir zafer olduğunu belirterek, Hizbullah'ın bu savaşla birlikte terör rejiminin  büyük planını  bozduğunu söyledi.

 2006'da İsrail ve Lübnan arasında yaşanan Temmuz Savaşı'nın yıldönümünde konuşan Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD ve İsrail istihbaratlarının Suriye'deki silahlı gruplara sızdığını belirterek, bu gruplara meydan okudu.

Beyrut'un güney banliyölerinden Ruveys'de meydana gelen, 24 kişinin öldüğü patlamayı "terörist katliam" olarak nitelendiren Nasrallah, bu grupların tek hedefinin Şii nüfus olmadığını, Sünniler ve Hristiyanların da saldırılarda hedef haline geldiğini, katillerin tek bir din ya da mezhepe bağlı olmadığını belirtti.

Saldırıların, Lübnan'ı uçuruma sürükleyeceğini söyleyen Nasrallah, herkesi sorumlu davranmaya davet ederken, hiçbir saldırının Hizbullah'ın Suriye hükümetine verdiği desteği engelleyemeyeceğini ifade etti.

"Saldırılardan önce Suriye'de 100 savaşçımız varsa bunu 200'e çıkaracağız" diyen Nasrallah, gerekirse kendisinin de Suriye'ye savaşmaya gideceğini söyledi.

Nasrallah; "Bizimle savaşmak istiyorsanız, biz hazırız, İsrail dahil savaştığımız her yerde biz kazandık, son sözümüz bu" dedi.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
17-08-2013 16:48 - 943 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
27-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım