Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Ali Yeral'dan Reyhanlı mesajı
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
15-05-2013 17:33 - 1333 Okunma

Hatay Antakya Ehlibeyt Vakfı Başkanı Ali Yeral Reyhanlı'daki terör saldırısıyla ilgili mesaj yayınlayarak sağ duyu çağrısında bulundu.

Yeral mesajında şunları söyledi:  25 gün önce Antakya'dan çıkış yapan 2 Hıristiyan Metropolit kaçırılıp şoförleri öldürülüyor, 15 gün önce bendeniz Ali YERAL'ın evine girilip korkakça ve küstahça yatak odası dağıtılıyor ve el yazısıyla; "seni yakacazz" tehdidi bırakılıyor, 3 gün önce de Reyhanlı'daki menfur saldırıda da resmi ağıza göre 50, gayri resmi ağıza göre de 160 civarında masum vatandaşımız hunharca şehit ediliyor. Tamamen milli birlik ve beraberliğimize, Alevi - Sünni kardeşlik ile barışımıza kasteden bu menfur katliamı şiddetle lanetliyor, şehit düşen din kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, başta yakınları olmak üzere de tüm milletimize taziyelerimizi arz ediyoruz.

Reyhanlılı kardeşlerimin bu elim acısını yüreğimizin derinliklerinde hissettiğimizi ve onların yanında olduğumuzu bildirdikten sonra, yetkililerden ivedilikle olayı aydınlatmalarını ve cani teröristleri de halkı teskin edecek bir cezaya çarptırmalarını bekliyoruz. 

  Kıymetli kardeşlerim, çok zorlu ve tehlikeli bir süreçten geçtiğimizden; Alevi - Sünni, Türk - Arap - Kürt, Müslüman - Hıristiyan - Yahudi, Sağcı - Solcu tüm hemşehrilerimizi; sabırlı, dikkatli, temkinli, teyakkuzlu ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Düşmanlarımıza ve provokatörlere rağmen barış, huzur ve kardeşliğimizi hiç bir kimse, hiç bir cihet, hiç bir devlet uğruna ve hiç bir şey karşılığında feda etmeyelim. Devlet yöneticileri ile medya mensuplarını da, kitleleri tahrik eden ve kesimleri hedef gösteren yorum ve beyanatlardan ısrarla kaçınmalarını öneriyoruz.

Dünyada ne başka Antakya, ne de onun ender huzur ve barışı vardır. Mevlam İlimizi, Ülkemizi ve tüm dünyamızı, şeytan ile şürekasının şerrinden korusun inşaallah! 

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
15-05-2013 17:33 - 1333 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım