Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Amerikaya sessiz kalan İslamcılar Rusya için meydanlarda
Türkiyeli İslamcılar Rusya’yı protesto etmek amacıyla Ankara ve Kayseri’de basın açıklaması düzenledi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
06-10-2015 10:42 - 721 Okunma
Türkiyeli İslamcılar Rusya’yı protesto etmek amacıyla Ankara ve Kayseri’de basın açıklaması düzenledi.
 
Amerika’nın Suriye’deki hiçbir hava saldırısına ses çıkarmayan İslamcılar, Rusya’nın Suriye’de IŞİD’e yönelik operasyonları için meydanlara indi.
 
Öncü Nesil İnsani Yardım Derneği’nin organize ettiği protesto gösterilerinde Hizbullah, İran ve Rusya hedef alınırken, saldırıların Ehl-i Sünnet’e yönelik olduğu ifade edilerek mezhepçi konuşmalar gerçekleştirildi.
 
Ankara’daki basın açıklaması Rusya Büyükelçiliği önünde, Kayseri’deki basın açıklaması ise Cumhuriyet Meydanında yapıldı. Protesto gösterilerinde El Nusrabayraklarının açılması ise dikkatlerden kaçmadı.
 
Protesto boyunca “Katil Rusya Suriye’den Defol!”, “Katil Esad! İşbirlikçi İran!”, “Ankara’dan Halep’e Direnişe Bin Selam!”, “Suriye Halkı Yalnız Değildir”, “Kafkasya’dan Şam’a Direniş Zafere!”, “Kahrolsun ABD, Kahrolsun Rusya!”, “Yaşasın Küresel Direnişimiz”, “Ümmet Uyuma! Suriye’ye Sahip Çık!”  şeklinde sloganlar atıldı.
 
Yapılan basın açıklamasından önemli bazı kısımlar:
 
Suriye direnişi; Allah’ın izniyle hak ve batılın ayrışmasını sağlamıştır. Saflar belirginleşmiş, İslam kisvesi altındaki kişilerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Sözde İslam cumhuriyeti olan İran’ın ve Hizbullah’ın maskesi düşmüş, Ehli Sünnet halkı katletmek konusunda İsrail’den bir farkları olmadığı ortaya çıkmıştır.
 
Katil Esed rejimi Suriye halkı tarafından yıkılacak iken, İran ve Hizbullah bu diktatörün yardımına koştu. İran ve Hizbullah’ın askerleri, Suriye’de Esed’le birlikte yüzbinlerce masumun katledilmesine ortak olmuştur.
 
İran askerleri bin yıllık Sasani kibriyle Suriye’ye geldiler, birer birer tabutları ile ülkelerine döndüler! Ey İran askerleri, Suriye size mezar olmuştur, Suriye halkını katlederek bitiremezsiniz, kaybettiniz, defolup gidin!
 
Zalim Esed’in diktatörlüğünü kurtarmaya, İran orduları yetmeyince, bu kez de İran’ın efendisi Rusya savaşa daha da açıktan müdahale etti. Lazkiye’ye önce savaş uçakları, sonra da binlerce Rus askeri gönderildi.
 
Rus askerlerine verilen görev açık ve net: katliam yapmak! Rus askerleri katliam yapmayı iyi bilir, Kafkasya’da 300 bin Müslümanı katlettikleri gibi! Şeref yoksunu katiller sürüsü, Esed’in diktatörlüğünü korumak için Suriye’ye geldi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
06-10-2015 10:42 - 721 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
18-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım