Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Bir Çocuk Da Sen Giydir Bağış Gecesi
Zehra Ana Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 28 Mayıs Cumartesi ZHGM çadırında Bir Çocuk Da Sen Giydir Bağış Gecesi düzenledi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
28-05-2018 12:08 - 1850 Okunma
Sunuculuğunu Zeynebiye Medya Sorumlusu Ali Demirtekin'in üstlendiği program Üstad Emir Hüseyin Tebrizi'nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
 
Daha sonra Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Meftune Atam sahneye davet edilerek hoşgeldiniz konuşmasıyla katılımcıları selamladı.
 
Atam'ın ardından kürsüye davet edilen Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu konuşmasında bu etkinliği tertip eden Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bu güzel çalışmalarından doalayı maddi ve manevi desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti.
 
Program 27. Dönem 3. Bölge Ak Parti Millet Vekili Adayı Şamil Ayrım konuşmasında yardım sever halkımıza seslendi. Ayrım bu çalışmalarıyla bizleri yardımda yarıştıran Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı ve ekibini teşekkürlerini iletti.
 
Ayrımın konuşmasından sonra kürsüye Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz davet edildi konuşmasında Ehlibeyt'ten bir kıssa anlatarak bayramda çocukları sevindirmenin öneminden bahsetti. "Allah, hiç kimseyi çocuklarına mahçup etmesin." temennisinde bulunarak, konuşmasını "Bir çocuk da sen giydir, sevindir; Allah da seni sevindirsin." sözleriyle noktaladı.
 
Programın bağış kısmına geçildi. Her yıl artarak giydirdiğimiz çocuk sayısı bu yıl da geleneğini bozmadı.
 
Program çocuk giydirme kampanyasında en yüksek bağış yapan bağışçılara plaket takdimi ile devam etti. Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin en büyük destekçisi olması ve yaptığı yüksek bağışlar nedeniyle ilk plaket Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'e takdim edildi.
 
Sırasıyla geçtiğimiz yıl ile birlikte bu yılın en büyük bağışçıları 27. Dönem MHP İstanbul Milletvekili adayı Gökhan Türkeş Öngel ve kızı Av. Nihan Öngel,  Esteliv Estetik ve Güzellik Merkezi sahibi Mithat Hanbaba, Camiamızın değerli iş adamlarından Musa Bayat ve Ahmet Ali Alçiçek, İran İslam Cumhuriyeti Kültür Ateşesi Dr. Abdolreza Rashedi, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu, 27. Dönem Ak Parti Millet Vekili Adayı Şamil Ayrım'a  plaketleri takdim edildi.
 
Çocuk giydirme kampanyası Ramazan Bayramı'na kadar devam edecektir. Siz de bir çocuk giydirmek isterseniz derneğimizle iletişime geçebilirsiniz.
 
1 Çocuk Giydirne Bedeli 50 TL
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
28-05-2018 12:08 - 1850 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım