Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Çankaya'da Muharrem iftarı
Yas ayı Muharrem buluşması
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 1 Yorum
11-11-2013 17:24 - 1139 Okunma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muharrem Ayı münasebetiyle oruç açma yemeği verdi. Çankaya Köşkü’nde ikinci kez verilen yemeğe Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Alevi ve Caferi kesimi temsilcileri katıldı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muharrem Ayı münasebetiyle Çankaya Köşkü’nde oruç açma yemeği verdi.



Çankaya Köşkü’nde ikinci kez verilen yemeğe, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Türkiye Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Selahattin Özel, Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Cengiz Hortoğlu, Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği Başkanı Nafiz Ünlüyurt, Emekli Danıştay Üyesi Muammer Oytan, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İrfan Çetinkaya, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Erikli Baba Dergâhı Eski Başkanı Av. Metin Tarhan, Eski Türkiye Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Timisi, TOBB Tarih Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Rıza Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Necdet Subaşı, Sanatçı Ahmet Özhan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Koray Ertaş ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ahmet Ertürk katıldı.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 1 Yorum
11-11-2013 17:24 - 1139 Okunma
Yorumlar
k.moskowa tarafıdan 12-11-2013 19:34:54 Tarihinde yazıldı
kalbınde ehlıbeyt sevgısı olan sayın cumhur başkanım
COK IYMETLI SAYIN CUMHUR BAŞKANIM 13 KASIM AŞURA GÜNÜ SİZİ HALKALIDA GÖRMEK İSTERİZ HZ MUHAMMED S.A.V. YASLI GÜNÜNDE BERABER BAŞ SAĞLIĞI VERIRIZ İNŞALLAH KIYAMETTE BİZLERE ŞEFAATCİ OLUR BİZLERE İNŞALLAH.VE EY YUCE ALLAHIM SEN HUSEYNIN BU OZGURCE DURUŞU ADINA.SEN BIZE COKGÖRME BU ONURLU VE ÖZRUR HAK VE HAKLININ ADINA BOYUN EYMEYEN BU LIDERIMIZ SELAHATTIN OZGUNDUZÜ BİZLERE TURKIYEDEKİ MÜSLÜMANLAR Şİİ VE SÜNNİ ADINA BİZLERE COK GÖRME YARABBİ BIZLERE ZEYNEBE NASIL ABBAS OLUNACAĞINI NASIL ŞAHBAZ OLUNUR BU LIDER ÖĞRETTİ İLKELİ DURUŞUYLA BIZLERİ ONURLANDIRDI EHLİBEYT YOLUYLA ŞEREFLENDİRDİ DÜŞMANIN YÜREYİNE KORKU DOSTA İSE ÜMİT VERDİ SEN BİZİM ÜMİDİMİZSİN SANA BAKTIKCA INSANİ KAMİLİN RESMİNİ GÖRUYORUZ BİZ 13 KASIMDA AŞURA MEYDANINDA HALKALIDA SENIN BU CAĞRINA YUREKDEN İCABET EDECEYİZ HZ.ZEYNEBE ABBAS OLURUZ KABRİNE ŞAHBAZ OLURUZ.BUGÜNDEN İTİBAREN MOSKOVA EHLİBEYT MECLİSİNDE BU SENİN CAGRIN YANKILANMAKTA MERSIYYE OLARAK ZEYNEBE ABBAS OLURUZ KABRINE ŞAHBAZ OLURUZ.YUCE ALLAHIM SİZİ VE ZEYNEBİYYELI LERI HZ ZEYNEBİN ONURUYLA ONURLANDIRSIN İNŞALLAH BU ŞİARINIZ TÜRKİYEDEKİ TÜM HZ ZEYNEP DOSTLARININ KALPLERİNİ ZEYNEBİYYEDE HALKALIDA AŞURA GÜNÜ BİRLEŞTİRİR DÜŞMANLARIN YUREYİNİ PARCALAR HAYDİ YİREYİNDE ZEYNEP SEVGİSİ OLANLAR ONURLU VE ÖZGÜR OLANLAR YIKIN TABULARI ZEYNEBİYYE 13 KASIM SAAT 10DA HALKALIDA BULUŞALIM BİZ UZAKDAYIZ AMA KALBİMİZ BENLİYİMİZ YÜREYİMİZ SİZİNLE YÜREKLİ OLALIM BÜTÜN DERTLERİMİZİ HESAPLARIMIZI BİRKENARA BIRAKALIM ONURLU IMANLI ŞEREFLİ DURMANIN TAMZAMANI HAYDİ BU YUCE SEYYDIDETUL NISAIL ALEMİM HZ FATIMATUL ZEHRANIN KIZI ONU ONURLANDIRALIN SEVENLERİ OLARAK TEK YÜREK OLALIM KI O YUCE ALLAH BİZİ EHLİBEYT SEVGİSİYLE ONURLANDIRSIN.BİZSİZLERİ CANLI YAYINLARLA SEYREDIYORUZ BİTİN DÜNYA SEYREDİYOR HERŞEY BİR KENERA EZA SAHİBİ O HAZRETİ MEHDİ SEYREDİYOR ONA BORCUMUZ VAR ONUN İCİN HALKALI ZEYNEBİYYEDE 13 KASIMDA ZEYNEBE ABBAS VE KABRİNE ŞAHBAZ OLALIM NAMUS GÜNÜ VİC DAN GÜNÜ ÖZGÜRLÜK VE ONURLU DURUŞ GÜNÜ.GEYRET YAZILSIN ALINLARIMIZA. zeynebe abbas olalım kabrıne sahbaz olalım canımızla kurban olalım şıbhi betülü azraya tülbentıne ben nökerim düşmana el deydirmem niceki biz ölmemişiz ZEYNEBE ABBAS OLURUZ KABRİNE ŞAHBAZ OLURUZ kalbımiz yüreyimiz sizinle GERCEKDEN DE TÜRKİYEDEKİ EHLİBEYT DOSTLARI AŞURAYI EHLİBEYTİ 14 MASUMU VE KERBELEYI HZ HUSEYNI DÜNYAYA OLMASI GEREKTIYI GİBİ TANITTI KENDİNİ DÖVEN BİR TOPLULUK DEYİL ISLAM DİNİNİ HZ MUHAMMEDİ VE ALLAHI OVEN BİR TOPLULUK VE GERCEK MÜSLÜMANLIĞIN EHLİ BEYTİ SEVMEKDEN VE YOLUNDA YURÜMEKTEN GECTİYİNİ ANLATTINIZ ALLAH SİZDEN VE O NURLU IMANLI GERCEK REHBER EHLI BEYTIN BEKCİLERİNDEN OLAN SELEHATTIN ÖZGÜNDÜZÜVE ALİMLERİMİZİ VE SİZ EHLİBEYTİ SEVEN DOSTLARIMIZ DAN RAZI OLSUN.
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
29-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım