Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Ensarullah: Vatana ihanet edenler yargılanacak
Yemen’deki Ensarullah Hareketi liderlerinden Dayfullah Şami, Yemen’e saldıranlarla işbirliği yaptıkları için tutuklananların yargılanacağını açıkladı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
07-04-2015 09:27 - 686 Okunma
Fars haber ajansına demeç veren Ensarullah liderlerinden Dayfullah Şami, Yemen’e saldıranlarla işbirliği yapan vatan hainlerinin cezasız kalmayacağını söyledi.
 
Müslüman Kardeşler örgütünün Yemen kolu olan Islah Partisinin bazı liderlerinin Ensarullah tarafından tutuklandığı yönündeki haberlerle ilgili açıklamalarda bulunan Şami, şunları söyledi:
 
“Bugün Yemen içerisinde yaşananlar, Yemen’i içeriden çökertmeye çalışan virüslerin temizlenmesidir. Şu an yapılanlar, gelişmiş ülkelerdeki domuz gribi gibi salgın hastalıklara karşı uygulanan karantina uygulamasının bir benzeridir.
 
Suudi, Amerika ve Siyonist uşakları Yemenlileri kanıyla ticaret yapıyor
 
Yemen’in sağlam ve temiz toplumsal dokusundan ayrıştırılan bu kişiler, bir grup ya da parti değil Suudilerin, Amerikalıların ve siyonistlerin emrindeki hastalıklı uşaklardan oluşan çetedir. Bunlar Yemen halkının kanı ve parçalanmış bedenleri üzerinden ticaret yapıyorlar.
 
Ensarullah hiçbir partiye veya gruba zulmetmiyor. Kimsenin endişesi olmasın Suudilerin, Amerikalıların ve Siyonistlerin Yemen topraklarına saldırısına karşı çıkan ve saldırılara karşı halkı savunan Islah Partisi’nin şerefli insanları kendi partilerinin üyesidir ve onlar milliyetçiliklerini ispat etmişlerdir.       
 
Vatan hainlerinin ayıklanması ulusal yükümlülüktür
 
İhanet hastalığına tutulmuşları ayıklamak milli ve insani bir yükümlülüktür. Bu hainlere karşı koymak sadece Islah Partisi üyelerini değil, vatana ihanet yoluna giden herkesi kapsıyor.”
 
Yemen’deki Islah Partisine ait siteler Ensarullah’ın Islah Partisi’nin çok sayıda liderini ve üyesini tutukladığını belirtirken Ensarullah yetkilileri, tutuklamaların belli bir parti veya gruba değil düşman saldırılarına saha ile ilgili istihbarat vererek saldırganlarla işbirliği yapanlara yönelik olduğunu söyledi.
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
07-04-2015 09:27 - 686 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
02-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım