Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Ensarullah'tan IŞİD'e uyarı
Yemen Ensarullah hareketi lideri Seyyid Abdulmelik El'Husi, Yemen içinde bazı çevreler ile uluslar arası bazı güç odaklarının el'Kaide ve IŞİD gibi terör örgütlerinin Yemen'de faaliyetlerinin yayılması konusunda yaptıkları çalışmalar konusunda uyarıda bulundu.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
12-03-2015 10:44 - 865 Okunma
El'Alem kanalının bildirdiğine göre, el'Husi,  dün  'Şehit Günü'  münasebetiyle yaptığı açıklamada, siyonist İsrail ve  batıya hizmet için bazı kirli ellerin yoğun işbirliği içinde olduklarının görüldüğünü belirterek,  bunların Yemen aleyhinde  faaliyet yaptıklarını söyledi.
 
El'Husi,  Şehit Günü'nü Yemen halkının mazlumiyetinin simgesi olarak nitelerken, Yemen halkının, ülkenin bağımsızlığı ve adaleti yönündeki gidişata büyük destek verdiğini söyledi.
 
Tekfirci hareketlerin Yemen ve bütün bölge aleyhinde komplolar için oluşturulduğunu belirten el'Husi, bugün Yemen'in bu doğrultuda düşmanlar tarafından hedef tahtasına koyulduğunu hatırlatarak, düşmanların tekfircileri bölgeye göndererek onlara silah desteği de yaptıklarını söyledi.
 
Yemen içinde dış güçlere bel bağlayan  gruplara da hitap eden El'Husi, onların çok büyük yanlış bir hesap içinde olduklarını belirterek, onları halkla iç içe olmaya davet etti.
 
Yemen'de oluşturulan sorunlara  temas eden el'Husi, bazı bölge ve uluslar arası güç odaklarının,  Yemen'i kendi arzuları doğrultusunda yönetmek için  çalıştıklarını ve bunun için akla hayale gelmedik her türlü yola başvurduklarını söyledi.
 
Ensarullah lideri,  Fars Körfezi işbirliği konseyi ülkelerini eleştirerek,  söz konusu konsey ülkelerinin Yemen konusundaki tutumlarının doğru ve adil olmadığını söyledi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
12-03-2015 10:44 - 865 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
17-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım