Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Gece hayatı, müzik, eğlenceden IŞİD üyeliğine giden yol
Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Türkmenlere uyguladığı katliamları görmezden gelmeye devam ediyor. Selefi Vahhabi terörist grubun internete yükledikleri son videoda Türkmen olduğu belirtilen yaklaşık 30 esirin kafalarına ateş ederek idam ettiği görülüyor.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
05-08-2014 08:40 - 2583 Okunma
 
Gece hayatı, müzik ve eğlenceden IŞİD üyeliğine giden yol
 
 
 
 
Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Türkmenlere uyguladığı katliamları görmezden gelmeye devam ediyor. Selefi Vahhabi terörist grubun internete yükledikleri son videoda Türkmen olduğu belirtilen yaklaşık 30 esirin kafalarına ateş ederek idam ettiği görülüyor.
  
 
IŞİD, Irak'ın Selahaddin vilayetinde Tuzhurmatu ilçesine bağlı Biravcılı köyünü basan IŞİD militanları 3'ü kadın 23 Türkmen'i öldürmüştü. 
 
İnternete yüklenen videoda ise esir alınan bir grup Iraklı, silahlı ağır silahlı IŞİD militanları gözetiminde tek bir yere toplanıyor. Sıra halinde elleri enselerinde eğilerek yürüyen Iraklılara bazı militanlar tokat atarak sıraya sokmaya çalışıyor. Videonun sonunda ise su birikintisinin yanında elinde silahıyla duran IŞİD militanı, insan öldürmekten kan olmuş zemin üzerinde esir alınan Iraklıları tek tek vurarak suyun içine atıyor.
 
 
 
Gece hayatı, müzik ve eğlenceden IŞİD üyeliğine giden yol
 
 
Mısır’ın El-Mursed Gazetesi bugünkü sayısında IŞİD terör örgütüne üye olan bir militan hakkında çarpıcı bilgiler verdi.
  
El-Mursed Gazetesi’nde IŞİD terör örgütüne üye olan Mısırlı İslam Yeken adlı militanla ilgili çarpıcı ifadeler kullanıldı. İşte o haber:
 
Vaz Geçemedikleri Arasında Gece Hayatı Ve Ruslar Vardı
 
2013 yılında Kahire’nin Aynu Şems Üniversitesi hukuk bölümünden mezun olan İslam Yeken’in vazgeçemedikleri arasında rap müziği, gece hayatı ve Ruslar vardı. Ancak 2013 yılından itibaren kendisini IŞİD terör örgütüne adadı. Suriye’de uzun bir süre savaşan İslam Yeken, şimdi de Irak’ta teröristlerin safında savaş veriyor.
 
 
Annesini Irak’a Çağırdı
 
Bu örgüte katıldıktan sonra adını Ebu Seleme bin Yeken olarak değiştiren IŞİD katili annesine mektup göndererek savaştığı bölgeye davet etti. Twitter hesabından annesine seslenen Ebu Seleme, Mısır’ı terk edip Irak’a gelmesini istedi.
 
IŞİD Fırat Kenarında Ev Verecek
 
IŞİD’in kendilerine Fırat Irmağı kenarında ev vereceğini söyleyen Ebu Seleme kendisini eleştirenlere de tehditler savurdu. Mısır’ı fethettikten sonra kendisi hakkında atıp tutanların hepsinin cezasını kendi elleriyle vereceğini söyledi.
 
Haberi duyan arkadaşları ise bu durum karşısında şok olduklarını belirttiler. Facebook sayfasını kapatan Ebu Seleme’nin twitter ve vk sitesi üyelikleri ise hala devam ediyor.
 
 
 
IŞİD teröristleri evlenmeye mecbur ettikleri Musul kızlarıyla toplu halde evleniyorlar
 
Tekfirci Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) adlı terörist grup Musullu kızları IŞİD terörist grubu üyeleri ile evlenmeye mecbur ediyorlar. IŞİD terörist grubu 37 selefi teröristin, evlenmeye mecbur ettikleri Musullu kızlarla toplu halde evlendirilme görüntülerini paylaştı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
05-08-2014 08:40 - 2583 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
04-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım