Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Gündüz İsmailov’dan Özgündüz’e Ziyaret
Azerbaycan Devleti Dini Kurumlardan Sorumlu Bakan Yardımcısı Gündüz İsmailov, İlahiyat Enstitüsü Rektörü Akil Şirinov ve Azerbaycan İstanbul Konsolosu Zaur Allahverdizade Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü makamında ziyaret etti.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
06-12-2021 18:02 - 709 Okunma
Azerbaycan Devleti Dini Kurumlardan Sorumlu Bakan Yardımcısı Gündüz İsmailov, İlahiyat Enstitüsü Rektörü Akil Şirinov ve  Azerbaycan İstanbul Konsolosu Zaur Allahverdizade Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü makamında ziyaret etti. 
İsmailov ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Özgündüz’e misafirperverliği için teşekkür eden İsmailov; “Öncelikle size Karabağ savaşı döneminde verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyoruz. Siz zaten Azerbaycan’da tanınıyordunuz. Ama sizin Karabağ savaşında vermiş olduğunuz destekler sebebiyle sizi artık Azerbaycan’da tanımayan kalmamıştır.” dedi. 
 
Özgündüz heyete “hoş geldiniz” diyerek heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Özgündüz; “Hepinize çok teşekkür ederim. Biz hiçbir şey yapmadık, asıl sizleri kutlamak istiyorum ki Karabağ muharebesine can ve baş koydunuz. 10 Kasım’a kadar başımız hep aşağıdaydı ancak Karabağ zaferinden sonra başımız dik olmuştur. Şuşa’nın alındığını gün benim en mutlu günüm oldu. Şuşa’nın azad edilmesi, tıpkı bizim milli mücadelemizde İzmir’imizin kurtuluşu gibidir. Çok şükür ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletiyle bu meselede tam destek göstermiştir. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah.” dedi. 
 
Görüşmenin sonunda karşılıklı hediye takdimi yapılarak anı fotoğrafı çekildi.
Hediye takdiminin ardından heyet Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. ZCKM’nin güncel durumu ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet ZCKM’nin bir an önce tamamlanarak ibadete açılmasını temenni ettiler. 
Görüşmede Zeynebiye Camii İmamı Ehed Talan, Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi Proje Müdürü Ali Demirtekin ve Haydar Aliyev Azerbaycan Okulu Müdürü Muhammed Karasu hazır bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
06-12-2021 18:02 - 709 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
02-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım