Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Hizbullah Kanlı Saldırıları Değerlendirdi
Tekfirci terör örgütünün Kuveyt'te İmam Sadık caminde yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Söz konusu saldırı Kuveyt'te bulunan Şia ve Sünni bütün Müslümanlara ihanet içeriyor. Bu saldırı aynı zamanda farklı mezheplerden olan bütün dünya Müslümanlarına karşı bir hançer niteliğindedir. Saldırıyı gerçekleştiren tekfirci terör örgütü caniliklerini ve saldırılarını herkese karşı yapmaya devam ediyor. Bu terör örgütünün yaptığı canilikler; insanlık tarihinin en yüksek seviyesindedir! Kuveyt'in kardeş halkını, terör örgütlerinin fitne planlarına karşı koymaya ve sabretmeye davet ediyoruz.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
29-06-2015 12:13 - 659 Okunma
Hizbullah'tan Kuveyt ve Tunus saldırılarına ilişkin açıklama  
 
Hizbullah'a ait el Menar haber ajansı yoluyla yapılan beyanda şu ifadelere yer verildi:" Tekfirci terör örgütünün Kuveyt'te İmam Sadık caminde yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Söz konusu saldırı Kuveyt'te bulunan Şia ve Sünni bütün Müslümanlara ihanet içeriyor. Bu saldırı aynı zamanda farklı mezheplerden olan bütün dünya Müslümanlarına karşı bir hançer niteliğindedir. Saldırıyı gerçekleştiren tekfirci terör örgütü caniliklerini ve saldırılarını herkese karşı yapmaya devam ediyor. Bu terör örgütünün yaptığı canilikler; insanlık tarihinin en yüksek seviyesindedir! Kuveyt'in kardeş halkını, terör örgütlerinin fitne planlarına karşı koymaya ve sabretmeye davet ediyoruz. Vatanın birliğinin sağlanması için gösterilen çabaların desteklenmesi gerekmektedir. Bütün ulusal ve uluslararası birlikleri terör örgütlerine, karşı durmaya davet ediyoruz. Bu tür saldırıların engellenmesi için gereken bütün adımların atılması gerekiyor. Bu saldırıyı gerçekleştiren, destek veren ve izin verenler mutlaka cezalandırılmalıdır"
 
TUNUS'TAKİ SALDIRI DA KINANDI
 
Tunus'taki terör saldırısı ile ilgili Hizbullah'a ait beyanda, "Bu saldırı terör örgütlerinin İslam ve Arap dünyasına yaptığı saldırıların ve ettiği tehditlerin devamı olmuştur. Terör örgütlerinin devamlı olarak yaptığı bu saldırılar ülkeden ülkeye veya mezhepten mezhebe fark göstermiyor. Dünyanın tamamını tehdit ediyor" açıklamalarına yer verildi.
 
Hizbullah yaptığı beyanda bu terör örgütlerinin Siyonist düşman için bir hizmetkar olduğunu dile getirdi.
 
Hizbullah tekfirci terör saldırılarının yayılmasını engellemek için herkesin el ele vermesi gerektiğine de vurgu yaptı.
 
Son olarak ise Tunus'un kardeş halkına saygılarını sunan Hizbullah, terör saldırılarında hayatını kaybedilenlerin yakınlarına taziye mesajlarını iletti.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
29-06-2015 12:13 - 659 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
07-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım