Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
İslam NATO'sunu Kurmak Zorundayız
İhtilaflarımızı değil, birliğimizi korumalıyız.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-07-2012 12:48 - 1203 Okunma

 

 İslam ülkelerine yönelik seyahat ve temaslarını sürdüren Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve beraberindeki heyet, Tunus'tan sonra Fas'a geçti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak burada yaptığı konuşmada "Bizler Türkiye'den, hepinizin çok sevdiğini bildiğim merhum Necmettin Erbakan'ın ülkesinden geldik. Size Türkiyeli kardeşlerinizin selam ve dualarını getirdik" diyerek başladığı konuşmasında; "Ülkelerimiz arasında sınırlar bulunsa da gönüllerimiz arasında hiçbir sınır yoktur. Bütün Müslümanlar kardeştir. Rabbimiz birdir. Peygamberimiz bir. Kitabımız birdir. Kıblemiz bir" dedi. Kamalak'ın İslam ülkeleri liderlerine yönelik yaptığı konuşmada gündeme getirdiği "İslam Nato'su kurma teklifi yoğun alkış aldı. Kamalak; "Bugün İslam ülkelerinde yaşanan gelişmeler Necmettin Erbakan Hoca'mızın yıllarca gündeme getirdiği İslam Barış Gücü oluşturma teklifinin ne kadar gerekli ve haklı bir uyarı olduğunu göstermiştir. Biz İslam ülkelerinde yaşanan uyanışı yürekten destekliyor ve başarısı için dua ediyoruz. Ancak Batılı ülkeler bu gelişmeleri kendi menfaatleri doğrultusunda şekillendirmek için yoğun bir çaba  içerisindedir. Bütün Müslümanlar bu oyuna karşı uyanık olmalıdır. İhtilaflarımızı değil birlik ve beraberliğimizi ön plana çıkarmalıyız. Bir an evvel İslam Nato'sunu, İslam Barış Gücünü oluşturmak zorundayız. Biz Saadet Partisi olarak İslam Birliği'ni kurmanın mücadelesini veriyoruz. Bugün de bu yüzden buradayız ve sizlerle beraberiz. Kardeşlerim; bir olmamız, bir bütün olarak bir araya gelmemiz, İslam Birliği'ni kurmamız gerekmektedir. Müslüman kardeşlerimizin can ve mal güvenliği için İslam birliğini kurmamız gerekmektedir. Tüm insanların huzur ve saadeti için İslam birliğini kurmamız gerekmektedir. Irkçı, küresel emperyalizmi durdurabilmek için, İslam birliğini kurmamız gerekmektedir. Unutmayalım ki, ırkçı emperyalizmi durduracak tek şey güçtür, kuvvettir. Güç, kuvvet sahibi olabilmemiz için İslam birliğini kurmamız gerekmektedir" diye konuştu.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-07-2012 12:48 - 1203 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
27-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım