Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Liberman: Netanyahu, Havlayan Ancak Isırmayan Bir Köpektir
Rusya el-Yevm haber merkezinin haberine göre, İsrail'in eski Savaş Bakanı, Binyamin Netanyahu’nun Lübnan Hizbullahı’na yönelik son tehditlerine yanıt olarak “O, sadece havlayan fakat ısırmayan bir köpektir.” dedi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-07-2019 10:12 - 583 Okunma
İsrail'in eski Savaş Bakanı Avigdor Liberman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Lübnan Hizbullahı'na yönelik tekrarladığı tehditlerini boş olarak niteledi.
 
Siyonist rejimin eski Savaş Bakanı, Netanyahu aleyhine yaptığı açıklamanın devamında; "Hamas'a her ay daha fazla rüşvet veriyoruz, ki böylece bize saldırmasınlar." dedi.
 
İsrailli eski bakan, Pazar günü yayınlanan bir radyo röportajında "Hamas Hareketi'nden bir askerin öldürülmesinden dolayı özür dilenmesi, Netanyahu'nun korkusundan kaynaklanan bir aptallıktır." açıklamasında bulundu.
 
Siyonist rejim birlikleri, geçtiğimiz hafta Perşembe günü sabahı Beyt Hanun (İzer) geçidi üzerindeki Hamas güçlerine ait bir izleme noktasına ateş açtı. Bunu takiben el-Kassam taburları, sınır muhafız birimi üyelerinden biri olan Mahmut Adham'ın şehit olduğunu açıkladı.
 
Netanyahu geçtiğimiz gün, Hamas Hareketi'nin kolu olan el-Kassam askeri taburu üyesi Mahmud Ahmed Sabri el-Adham'ın (28) şehit edilmesinin kasıtlı olmadığını, Hamas ve Gazze Şeridi'ndeki Filistinli grupların ateşkese bağlı kaldıkları sürece Tel Aviv'inde ona bağlı kalacağını belirtti. İsrail tarafı, gerçekleşen bu hadisenin, hala araştırıldığını belirtti.
 
Hamas liderleri, Gazze Şeridi'nde Mısır heyeti ile gerçekleştirdikleri bir toplantıda şunları söyledi: “İşgalci rejim, Direniş'in Gazze Şeridi'ndeki ablukanın yenilgiye uğratılması dışında başka bir şeye razı olmayacağını bilmelidir."
 
Binyamin Netanyahu ise Hizbullah'ı tehdit etmeye devam ediyor. Netanyahu, Pazar günü bakanlar toplantısında; "Hizbullah cüret edip İsrail'e saldırırsa, Lübnan'a tehlikeli bir darbe indireceğiz." dedi.
 
Seyyid Hasan Nasrallah ise son konuşmasında İsrail'i tehdit ederek şöyle demişti: "Direniş güçleri, tüm İsrail'i hedef alabilecek güçtedir ve savaş olması durumunda, onu Taş Devrine döndürür." 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
16-07-2019 10:12 - 583 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım