Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
On Binler Efendisini Selamladı, Zalimleri Lanetledi
Gün birlik günüdür
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
08-10-2012 15:40 - 1075 Okunma

 

 Saadet Partisi Kocaeli İl Teşkilatı tarafından Gebze’de düzenlenen "Peygambere Sevgi, Teröre Lanet" mitingine katılan, on binler kâinatın efendisini selamladı zalimlere lanet okudu.  
 
Mitingde konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz: Siyonizmin ve Emperyalizmin bölgemizde büyük oyunlar oynadığı bir denömde sakın olaki sizler din, mezhep, ırk derdine düşmeyesiniz, bunların yeri ve zamanı değildir. Böyle bir ortamda Şii- Sünni ihitilafı çıkaranlar biliniz ki Siyonizme hizmet ediyor diyerek birlik mesajı verdi.
 
Özgündüz şunları söyledi: "O güzelliğe o nura düşman olan mesnetsiz, cibilliyetsiz, soytarıdır. Peygambere, 1,5 milyar insanı tahkir edip inancına hakaret etmek fikir özgürlüğü sayılmaz. Peygamberimiz puta tapanların putuna küfretmeye bile karşı çıkmıştır. Kimsenin inancına kimse sövemez. 1,5 milyar insana sen saygısızlık edemezsin.
 
 Fikir özgürlüğü kapsamında Müslümanlara karşı çıkanlar, fikir özgürlüğü kapsamında Müslümanları hapse mahkûm edenler değil mi? Mesele fikir özgürlüğü değildir. Peygamberimiz, getirdiği Kur'an'la kendi çağına değil, kıyamete kadar meydan okumuş. Onun getirdiği bu yüce kitabın bir tek satırının benzerini dahi getiremezler.  Bu durum çökmekte olan kapitalizm ve Siyonizm’i çılgına çeviriyor.
 
Hiçbir zaman bir buçuk milyar insanın dinine hakaret etmek fikir özgürlüğüne sığmaz. Bu küfürlerin arkasındaki Siyonistler, bir Hıristiyan-Müslüman savaşı çıkarmak istiyorlar. Bu son zamanlarda yaşananlar tesadüf değildir. Bizim kimseyle din düşmanlığımız, savaşımız yok. Ama ne oldu ki bize bugün, Müslüman Müslüman’a intihar saldırısı yapıyor!
 
Bunu peygamberimizin ümmeti yapamaz. Bunları beyni uyuşturulmuş, Siyonistlere ortak olanlar yapar. Kim ki bu gün mezhep tartışmalarını kaşırsa bilin ki; Siyonizm`e hizmet ediyordur” dedi. 
 
Son zamanlarda ardı ardına alemlere rahmet, evrenin övüncü yüce peygamberimize o nura karşı yapılan alçakça hakaretler Kur’an bize dininize hakaret olunca gazı alın milletin ümmetin öfkesini alın demiyor. Allah sizden sertlik görsünler diyor. Bir Müslüman’ın görevi Muhammed (sav) sövenlere karşı ümmetin gazını almak değildir, ümmeti, milleti ayağa kaldırmaktır, şaha kaldırmaktır.
 
Onlar bizden sertlik görmeli, dik duruş, onurlu duruş, izzetli duruş görmelidir. Bunu görmeliler ki bir daha bu tür alçaklığa bir daha yeltenme cesaretini kendilerinde göremesinler diye konuştu.  
 
Eski Devlet Bakanı Abdüllatif Şener de "Müslüman'ın duyarlılığını göstermesi gereken olaylar vardır. Müslüman, inançlarına sahip olandır, İnançlarına saldırıldığında tepkisini ortaya koyandır. Maalesef İslam dünyasında Müslümanları rencide, perişan eden, duyarlılıklarına ve inançlarına hakaretler yapılırken Türkiye'de gür bir ses duymak mümkün görünmemektedir. Zaman zaman Saadet Partisi tarafından düzenlenen mitingler haricinde bu tepki mitinglerini meydanlarda göremez olduk.
 
 NATO, Libya'yı aylarca bombaladı. 60 bin Müslüman katledildi. 100 bin Müslüman yaralandı. Buna karşılık Türkiye'de buna 'dur' diyen güçlü bir sivil toplum hareketi olmamıştır. Ses yok. Irak'ta 2 milyon Müslüman katledildi. Filistin'de katlediliyor ve Peygamberimize hakaret içeren film dünyanın dört bir tarafına yayılıyor. Bu olaylar karşısında bile Türkiye'nin hiçbir yerinde tepki sesi yükselmemiştir. Bu sessizlik niçindir?
 
 Müslümanlara yapılan bu hakaret karşısında Türkiye'de sivil toplumun harekete geçmemesini Başbakan şöyle ifade ediyor: 'Biz 10 senedir Türkiye'nin gazını alıyoruz.' Peygamber sevgisiyle bu meydanda bir arada olmak, her şeyden daha değerli ve önemlidir." ifadelerini kullandı.
 
Haçlı Birliğinden mi, İslam Birliğinden mi yanasınız?
"Habibim biz seni âlemlere rahmet olarak gönderdik" ayeti kerimesiyle konuşmasına başlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "Türkiye bir yol ayrımındadır, kara verme durumundadır. Hz. Âdem’den bu yana yollar hep ikiye ayrılmıştır. Soru şu, hanım kardeşlerim, genç kardeşlerim partiniz ne olursa olsun sizler haçlı mı yoksa İslam birliğinden mi yanasınız? Bütün tartışmaların özeti bu sorudadır. Aziz kardeşlerim Hâk ile batıl gayet net olarak ortaya koyulmuştur.
 
Birileri, Hâk yolcularını birbirinden ayırmak için çeşitli maskelerle ortaya çıkıyorlar.
 Kâinatın efendisine hakaretler karşısında 'biz milletin gazını aldık' diyebiliyorlar. Bu yüzden millet tepkisiz diyor. Ama üzülerek itiraf ediyorum ki binlerce defa yazık ki doğru söylüyor. Siz değerli kardeşlerime sorsam kitabınıza göre en büyük günah nedir? Zinayı serbest bırakan kim? Yenmesi haram olan ne? Domuz eti. Peki, bunu kasaplık et statüsüne koyan kim? Kur'an'da 'Faiz alıp veren Allah ve Resulü'ne karşı harp ilan etmiş olur' buyuruyor. Peki, 'faiz bir dünya gerçeğidir, olmazsa olmaz' diyen kim? Peki onlara oy veren kim? Sayın Başbakan gaz alıyoruz derken doğru söylemiş değil mi? Değerli kardeşlerim, biz böyle değildik.
 
 Abdülhamit Han döneminde de bu tür girişimler Avrupa'da, ABD'de olmuş. Ama padişahın notasıyla geri çekilmiştir. Ölçülerimiz bellidir. Zina yasak, faiz yasak ama uygulamada serbest. Faiz dünya gerçeği değil, küresel emperyalizmin gerçeğidir. Ayşeler, Fatmalar, Ahmetler siz mi değiştiniz, kitabınız mı değişti? AKP ile aranızda ne fark var diyorlar. Biz şunu ifade ediyoruz. Siz Haçlı mı yoksa İslam birliğinden mi yanasınız? Cevap bu. İslam birliğini savunan tek bir parti var. O da Saadet Partisi'dir."şeklinde konuştu. 
 
SP Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu da, “Bir milleti millet yapan değerler vardır. Bizim için peygamber sevgisi bu değerlerin başında gelir. Peygamberimize yapılan hakaret tüm Müslümanlığa, hatta tüm insanlık âlemine yapılmıştır. Geçtiğimiz günlerde gösterime giren, İslam`a ve peygamberimize hakaret eden filme karşı sessiz kalmamız düşünülemez” diye konuştu. Törere lanet mitinginde terörden yalnızca AKP Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik çok kısa bahsetti ve “Peygamberimizi aşağılayanlara ve PKK`ya lanet okunan mitinge hoş geldiniz” dedi. 
 
Mitinge sık sık "Mücahid Erbakan", "Kahrolsun İsrail", "Allah'ın gazabı zalimlerin olacak", "Peygambere sadakat şerefimizdir", "Müslümanlar kardeştir, kardeş kalacak", "Hükümet uyuma! Resûlüne sahip çık", "Biz Türk’üz, biz Kürd’üz biz tek milletiz" sloganları atılırken, hep bir ağızdan ilahiler söylendi.  
 
Miting, saat 19.00 civarında sona ererken, mitinge katılan vatandaşlar dua ederek alandan ayrıldı. Miting Saadet Partisi GİK Üyesi Dr. Abdullah Sevim'in duasıyla son buldu.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
08-10-2012 15:40 - 1075 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım