Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz: "Biz Kendi Adayımızı Destekleriz, Partiyi Değil"
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, geçirdiği ameliyat sonrası binlerce kişiye seslenerek, sağlık durumu hakkında bilgi verdi, ardından gündemi değerlendirdi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-09-2015 20:49 - 849 Okunma
Özgündüz: Biz Bir Partiyi Değil, Adayımızı Destekleriz
 
Tüm Dostlara Teşekkürler
 
Değerli Müminler, bundan on gün önce omurilik daralması nedeniyle ikinci ameliyatı geçirdim. Doktorların söylediğine göre ameliyat gayet başarılı geçti. Ameliyat sürecim döneminde zahmet edip hastaneye teşrif edenler, telefonla arayanlar veya ulaşamayanlar, sosyal medya üzerinden üzerinden şifa dileyenler, yurtiçi ve yurtdışından arayıp soranlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah hepinize sağlık, sıhhat, afiyet versin.
 
Vatan Savunması Söz Konusuysa, O Uğurda Şehit Olmayı Allah Bize Nasip Etsin
 
Siyaset yine karıştı, ülke gündemi siyasetle beraber kızıştı, her gün şehit haberleri alarak yüreğimiz pareleniyor. Allah şehitlerimize rahmet etsin, şehitlerimizi İmam Hüseyin (a.s)’a komşu etsin. Ailelerine Hz. Zeyneb-i Kübra sabrı versin. 
 
Tabii ki biz vatanımız söz konusu olduğu zaman, milli birliğimiz ve devletimizin bekası için şehit oluruz. Fakat kirli oyunlara gençlerimizin şehit gitmesi bizim istediğimiz şey değildir. Vatan savunması söz konusuysa, Allah o uğurda şehit olmayı bana nasip etsin. Bu uğurda şehit olmak için ne benim, ne çocuklarımın, ne de dostlarımın çekincesi vardır. Allah kimseye benim milletimin civanları üzerinden ikbal nasip etmesin, devletimi böldürmesin. 
 
Bu Milleti Ayıranlar, Milletin Düşmanıdır
 
Kürt Milleti, Türk Milleti diye ayırıp, Alevi-Sünni diye ayırıp, sanki iki ayrı milletmiş gibi gösterip bunda ikbal arayanlar, bu milletin düşmanıdır. Bu millet Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle kardeştir, aynı geminin yolcusudur. 
 
Biz Kendi Adayımızı Destekleriz, Partiyi Değil
 
Seçimlerde biz kimi destekleyeceğiz noktasına gelince; her zaman dediğimiz gibi seçme hakkımız kadar, seçilme hakkımızı da kim tanırsa, camiamızla birlikte oturup karar vereceğiz. Bizim bir partiye karşı göbek bağımız yoktur. Birileri, insanların bir takım duygularını tahrik edip peşine takabilir, hiç kimse bu camiayı çantada keklik görmesin. Şimdiden o parti-bu parti demeyi doğru bulmuyorum. Biz kendimizi destekleriz, biz kimsenin tahtının pâyendesi değiliz. Biz camia olarak yöneten ve yönetilen olmak istiyoruz, her ikisine de hakkımız var. Partilerin listelerinin belli olmasının ardından, bir daha hep birlikte bir araya gelip karar veririz.
 
Allah sizin başınızı her zaman dik etsin.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
04-09-2015 20:49 - 849 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
21-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım