Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz: "Hizbullah Erleri Bir Ölür Bin Dirilir Düşman boşuna sevinmesin"
Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, İsrail’in Hizbullah askerlerine karşı yaptığı hain saldırıyı değerlendirdi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-01-2015 09:16 - 1348 Okunma
Siyonist rejimin yaptığı hain saldırıyı değerlendiren Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, bu meşum saldırıyı şiddetle kınadı ve lanetledi. Şehit olan Hizbullah askerlerine Allah’tan rahmet, Lübnan halkına ve şehit ailelerine başsağlığı dileyen Özgündüz, bu saldırının dost cephenin motivasyonunu bozmaması gerektiğini ifade etti.
 
Özgündüz: “Hizbullah askerlerine İsrail saldırdı 9 şehit var. Ruhları şad olsun. Önemli komutanlardan da şehit var diyenler yanılıyor. Dün (1982) bir kaç yüz kişiydiler, silahsızdılar. İsrail, başkent Beyrut’a kadar Lübnan’ı işgal etmiş, oranın hükümetini de kendisi atıyordu.
 
ABD, İngiltere, Fransa ve İtalya orduları da Beyrut’a girmiş, İsrail’in yanında yerlerini almışlardı. O birkaç yüz kişi bunların hepsini Lübnan’dan kovmayı başardılar.
 
Ondan sonra ilk yenilgiyi hazmedemeyen siyonist cephe defalarca saldırdı, onurunu kurtarmak istiyordu, ama daha vahim yenilgilerle Lübnan’dan kaçmak zorunda kaldılar.
 
33 günlük savaşın başında “bir haftadan az sürede artık Hizbullah’sız bir dünya olacaktır” diyorlardı, en acı yenilgiyi de bu savaşta aldılar.
 
1982’de bütün Batılı büyük orduları da yanına aldığı halde önünde duramadığı bir kaç yüz kişilik Hizbullah, şimdi bir kaç yüz bin kişilik kendi füzesini, insansız hava aracını ve modern silahlarını üreten tam eğitimli bir orduya sahiptir.
 
Bunların her bireri önemli yiğitlerdir. Şehadet rütbesinden başka geride kalan yüz binlerden üstün bir yanları yoktur. İsrail’e dünyayı dar etmiş, onun yenilmezlik unvanını yerle bir etmiş, özelde Arapların, genelde tüm Müslümanların bozulan moral ve motivasyonunu yeniden ihya etmiş olan bir davanın, bu kadarcık şehit vermesi tabiidir.
 
Gerçekten Hizbullah erleri bir ölür bin dirilir. Düşman boşuna sevinmesin, dost cephe de sakın moralini bozmasın.
 
Şimdi üzerinde durmamız ve altını çizmemiz gereken nokta şundan ibarettir:
 
Biz, BOP ve İsrail’e karşı İslam ve Müslümanların birlik, dirlik ve onur savaşını veren Hizbullah’ın tarafındayız. İsrail’in saldırdığı Hizbullah’a karşı, İsrail’in desteklediği örgütlerin tarafında olanların, İsrail karşıtı söylemleri samimi ve inandırıcı olabilir mi?” dedi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-01-2015 09:16 - 1348 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
28-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım