Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Özgündüz: "Nevruz’da bütün İslam Dünyası'nda zulüm bitsin, bizimle beraber bayram etsin""
Halkalı Zeynebiye Camii'nde kılınan Cuma Namazı'nda binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, gündemi değerlendirdi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
23-03-2015 08:29 - 2133 Okunma
Arzu ederdik ki Nevruz’da bütün İslam Dünyası bizimle beraber bayram etsin. Ama maalesef şuan İslam coğrafyasının çoğunda zulüm var.  Bu zulümlere sebep olanları Allah yok etsin. Amerika Emperyalizmi de İngiliz Emperyalizmi de Almanya da, İspanya da artış barış zamanıdır baş edemedik, biz istediğimizi yapamadık artık başka planlar uygulayacağız diyorlar. IŞİD öyle cinayetler işliyor ki BM karar çıkardı bunlar savaş suçu işliyor, insanlık suçu işliyor.  Yaptıklarıyla geçmişi de öldürüyorlar, geleceği de…
 
Bu zulümleri Rus’u söylüyor Amerika’sı, İngiliz’i, faşizmin doğduğu yer olan Almanya söylüyor, Engizisyon’un doğduğu yer olan İspanya söylüyor, barış istiyorlar. Birileri de hala hangi barış diyor…
 
 “Biz zalimle el ele vermeyiz aynı fotoğraf karesi içinde yer almayız.” Peki Fransa’daİsrail Başbakanı’yla neden aynı fotoğraf karesi içerisindeydin demezler mi adama? İsrail’le el ele vererek ağlama duvarının önünde neden ağlıyorsunuz demezler mi adama?  Siyonistler ne zamandan beri zalim olmaktan çıktı? Türk diplomatların katili, yüzbinlerce Türk’ün katili Ermeniler için Azerbaycan bayrağını çöpe atıyorsunuz. Burada Rum’u mutlu etmek için Kıbrıs Mücahidi Rahmetli Rauf Denktaş’ı mağdur ettiniz..  Herkesin kalbi barış için atarken siz neden buna engel olmaya çalışıyorsunuz?
 
Libya diyor ki, Türkiye teröre destek veriyor, Tunus diyor ki Türkiye destek oluyor. Yemen’de taraflar barış için, demokratik çözüm için bir araya geliyor, bizim gemilerle taşınan silahlar yakalanıyor Yemen’de. Yemen’de barışa katkı yapıyor diye Sünni lider öldürülüyor. Allah’tan korkun, Peygamber Efendimiz (s.a.v) buyuruyor: “Barıştan güzel şey yoktur.” Namazımızın hepsinden de barış güzeldir, orucumuzun hepsinden de barış güzeldir. Yani şimdi,  IŞİD’(DAİŞ) in namazı kaç para eder orucu kaç para eder.
 
IŞİD’le dost olabiliyoruz, insan eti yiyenlerle dost olabiliyoruz da İmam Ali (as.)’ın evlatları, ne yaptı ki onlarla barışamıyoruz. Bizle bir sorunları yok, toprağımızda gözleri yok. Suriye’de ve Irak’ta, Sünni olsun Şia olsun hiç farkı yoktur kim mezhebinden dolayı birini öldürüyorsa Allah ona lanet etsin. Şia öldürüldüğünde ne kadar canım yanıyorsa, Sünni öldürüldüğünde de canım o kadar yanıyor. Biz kardeşiz bunu Kuran söylüyor.
 
Peygamber Efendimiz(s.a.v) buyuruyor: Siz kardeşsiniz sorunlarınızı çözün” Allah böyle diyor, Peygamber Efendimiz böyle buyuruyor fakat İsrail ajanı IŞİD’çiler hayır biz kardeş değiliz diyorlar. Lider kadrolarının da birçoğu şuan İsrail Hastanelerinde tedavi görüyor.
 
Bugünlerde de bir sürü kadın öldürdüler, herhalde IŞİD’in Şehvet Cihadı’na hayır dedikleri için öldürüldüler.
 
Allah IŞİD’çileri de onlara destek olanları da Ümmet-i Muhammed’den bertaraf etsin. Mezhep bağnazlığıyla, ırkçılık yobazlığıyla Müslümanları birbirine düşüren kim varsa Allah yok etsin.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
23-03-2015 08:29 - 2133 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım