Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Rusya, teröristlere ait kampları vurdu
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının, İdlib'e bağlı Kefr Nebl beldesinde saldırı düzenlediği ve terör örgütü Sukur el-Cebel Tugayı'na ait eğitim kampının tamamen imha edildiği öğrenildi.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
02-10-2015 17:49 - 613 Okunma
Rus ordusuna ait savaş uçaklarının, İdlib'e bağlı Kefr Nebl beldesinde saldırı düzenlediği ve terör örgütü Sukur el-Cebel Tugayı'na ait eğitim kampının tamamen imha edildiği öğrenildi.
 
Sukur el-Cebel Tugayı adlı terör örgütü saha komutanlarından Ahmed el Hasan, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Rus ordusuna ait iki savaş uçağının, eğitim alanına 30'dan fazla füzeyle saldırarak kampı tamamıyla imha ettiğini" söyledi.
 
Vurulan eğitim alanının kullanılmayacak duruma geldiğini ifade eden terörist başı Hasan, ''Rusya, Özgür Suriye Ordusu'na ait ılımlı muhaliflerden bir gruba saldırdı. Bu grup ne İslami hareketler içerisinde yer alıyor ne de terör örgütü DAEŞ'e bağlıdır. Rusya dün Tecemu'l İzze grubuna saldırdı. Bugün de Sukur el-Cebel askeri eğitim alanına saldırdı'' dedi.
 
Saldırılarda ikisi üst düzey komutan olmak üzere 10 silahlı muhalifin yaralandığını dile getiren Hasan, ''Saldırı, eğitim alanında hassas noktalara düzenlendi. Eğitim kampı Rus savaş uçaklarınca yerle bir edildi'' ifadelerini kullandı.
 
"BİR KİLOMETREKARELİK ALANDA BÜYÜK HASAR"
 
Öte yandan Tugayın eğitim alanından sorumlu komutanı Ebu Ubeyde de Rus ordusuna ait iki savaş uçağının düzenlediği saldırıya ilişkin, ''Saldırı bir kilometrelik bir alanda büyük hasar meydana getirdi. Eğitim kampındaki araçlar imha edildi ve binalar yıkıldı'' dedi.
 
''Bu görülen tahribatı Rus ordusuna ait savaş uçakları gerçekleştirdi. Rusya, Suriye'deki olaylara açık bir şekilde müdahil oldu. Rusya, saldırılarını iki veya dört uçakla yapıyor. Tabii bu bize garip geliyor. Daha önce Suriye semalarında bir uçak görürken şimdi birbirini izleyen iki savaş uçağı Suriye semalarında dolaşır oldu."
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
02-10-2015 17:49 - 613 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
05-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım