Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Saadet Partisinden 81 İlde Milli Yürüyüş
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
15-01-2013 09:42 - 925 Okunma

  Saadet Partisi’nin Güney sınırlarımıza konuşlandırılmak istenen patriot füzelerine karşı isyanı sürüyor. Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, genel başkan yardımcıları ile birlikte Ankara’da düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin 28 yerinde NATO üssü bulunduğunu, Malatya’mıza füze kalkanı ve şimdi de Suriye sınırlarımıza patriot füzeleri ve ABD askerleri yerleştirilerek ülkemizin işgal edildiğine dikkat çekti. Kamalak, “Bu gidişe dur diyeceğiz. Bu oyunu bozmak için 20 Ocak’ta ‘PATRİOTLAR GELMESİN, BİZ GELİYORUZ’ diye Hatay’da bir miting düzenliyoruz. Öncesinde, 81 ilde milletimize gerçekleri duyuracağız” dedi.
 
Saadet Partisi’nin Güney sınırlarımıza konuşlandırılmak istenen patriot füzelerine karşı isyanı sürüyor. Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak, genel başkan yardımcıları ile birlikte Ankara’da düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin 28 yerinde NATO üssü bulunduğunu, Malatya’mıza füze kalkanı yerleştirildiğini, şimdi ise Kurtuluş Savaşında çok büyük direnişler göstermiş olan üç ilimize patriot füzeleri yerleştirildiğine dikkat çekerek, “Ülkemiz post modern bir şekilde işgal ediliyor. Bu gidişe dur diyeceğiz” şeklinde konuştu.
“Kurtuluş Savaşı’mızda direnişin başını çeken Adana, dünyada tek istiklal madalyasına sahip K.Maraş’a ve gaziler diyarı Gaziantep’e patriotlar yerleştirilmek üzeredir. Peki kime karşı kullanacağız? Tetik ve kontrol bizde olduğu için biz kullanamayız” diyen Prof. Kamalak, 1. Dünya Savaşında Alman Savaş gemilerine Türk bayrağı çekildiğini, gemideki askerlere Türk askeri kıyafeti giydirildiğini ve adlarının da Yavuz ve Midilli yapıldığını bildirerek, “Ama kontrol bizde değildi. Karadeniz’e açıldılar. Rus limanlarını bombaladılar. Ve bir oldu bitti ile savaşa girdik. Şimdi de 2 yıl önce biz, Türkiye, adım adım bir savaşın içine doğru sürükleniyor dediğimizde, bizi hayal görmek ithamıyla suçlamışlardı. Keşke onlar haklı çıksaydı” uyarısında bulundu.
 
Türkiye’ye postmodern işgal!
Kamalak, şöyle konuştu: “ABD Başkanı 2003’te Batılı dostları ile birlikte Irak’ı işgal ederken, bu bir Haçlı savaşıdır demişti. 2011 yılında, Libya’yı bombalarken Fransa İçişleri Bakanı, biz burada haçlılara öncülük yapıyoruz dedi. Şimdi Suriye sınırımıza savaş araçları yerleştiriliyor. Patriot işgali geliyor. 10 bin civarında asker geliyor. Bu askerlerin ve patriotların masraflarını Türkiye ödeyecektir. Bu yüzden diyoruz ki, Haçlı savaşları postmodern şekilde devam etmektedir. Klasik Haçlı seferlerinde savaşın masraflarını batılılar karşılıyordu. Şimdi ise, Müslümanların eline yüksek fiyatlarla silahları satıyorlar ve Müslümanları, Müslümanların üzerine salıyorlar.  Ölüm kusan silah fabrikaları çalışıyor, kasaları doluyor, İslam coğrafyasında oluk oluk kan akıyor. Bu oyunu bozmamız lazım.”

Türkiye’ye yerleştirilecek olan füzeler ateşlenecek olursa, her halukarda Müslümanların vurulacağını, karşı cephede olanların ise, ateş nereden geliyorsa orayı bombalayacağına dikkat çeken Saadet Genel Başkanı, “Türkiye baştan aşağı NATO birlikleriyle, savunma araçlarıyla donatılmış durumda. Siz karşı cephede olsanız, ilk vuracağınız yer burası olur.
Bu oyunu bozmak için ayın 20’sinde Patriotlar gelmesin, biz geliyoruz diye Hatay’da bir miting düzenliyoruz. Bir gün öncesinde 81 ilde basın toplantılarıyla Saadetin sesini, Milli Görüş’ün sesini bütün milletimize duyurup uyaracağız” diye konuştu.

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
15-01-2013 09:42 - 925 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım