Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Siz 'Vahabilerle yoldaş oldunuz'
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
11-05-2013 09:13 - 1166 Okunma

İstanbul- Zeynebiye camisinde kılınan Cuma namazında konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz son günlerde yaşanan ve konuşulan olaylara yönelik değerlendirmelerde bulunarak dikkat çekici mesajlar verdi.

Özgündüz: Allah, İmam Huseyin adında her müminin kalbinde sıcak bir muhabbet yerleştirmiş. Mümin kalpler Huseyn'i sever, bu imanın tabiatıdır, Hz. Muhammed'e (saa) iman eden onun aziz yavrusu Huseyn'ini kendi yavrusundan çok sever. İmam Hüsiyen'i sevmek suç mu oldu? Suçlu mu olduk? 

"Huseyn'i sevenler neden Suriye'de susuyorsunuz?" diyorlar. Biz ne zaman sustuk! Susmuyoruz,  diyoruz ki Allah'ım, Suriye'yi yıkıp dağıtanları, Suriye'ye teröristi sokanları, Suriye'ye silah gönderip İsrail karşıtı olduğu için ondan intikam almaya çalışanları yok et. 

Bebek katili olanlara Allah'ım sen lanet et. Ali Asgar'ı öldürenlere Allah'ım sen lanet et, diyoruz. Dünün Ali Asgar'ını da, bugünün Ali Asgar'ını da kim öldürüyorsa Allah ona lanet etsin.

Biz katilin tarafında değiliz. Biz zalimin tarafında değiliz. Ama hapçı var, toplayıp oraya getirip  vatanını 29 ülkeden ne kadar kopuk, sapık, İsrail karşıtı bir ülkeyi yıkmaya çalışanları Allah yok etsin!

Suriye'de akan kana herkesten çok bizim yüreğimiz kan ağlıyor. Allah yüreğimize de şahittir, zahirimize de, batınımıza da. Bizim kimseden takiyyemiz yoktur. Hiç kimsenin kartı, hiçkimsenin borazanı da değiliz!

Biz özgürüz, bizim özgürlüğümüzün bedelini ödeyecek bütçe yoktur dünyada. İmam Ali bize fiyat biçti, biz de o fiyattan satılıp gitmişiz. Yeniden satılacak da değiliz. Ne düşünsek onu söyleriz.

Birileri gelsin bize malumatımızın yalan, yanlış olduğunu söylesin. Birileri gelsin bize Amerika'nın Büyük Ortadoğu Projesi, ümmet-i İslam'a Allah'ın bir rahmetidir desin. Birileri gelsin bize İngiliz'in, Fransız'ın, Sarkozy'nin, Obama'nın, İsrail'in Müslümanları kurtarma gibi, onları mazlumiyetten kurtarıp onları refaha, özgürlüğe ulaştırma gibi bir dertlerinin olduğunu söylesin. Siz yanılıyorsunuz, bunlar bize rahmet getirir, desin diye seslenen Özgündüz; Birileri elin kopuğunu, sapığını getirecek oraya, çoluk çocuğu öldürüp sonra ordaki devletin boynuna atacak ve  bizden bunu yutmamızı isteyecek. Biz aptal değiliz, yutmayız. Yakalandılar o teröristler. Yarısı öldü, yarısı canlı ele geçirildi. O katliamları yapanların, çocuk öldürenin onlar olduğunu İtiraf ettiler.
 
Hani dininizi sahabeden örnek alıyordunuz? Hani size göre sahabe dokunulmazdı?! Sahabelerin baş taçları Hamza Şehid-i Şuheda, Bedir şehitleri, Uhud şehitleri, Al-i Resul.. Bunların hepsinin mezarını yerle yeksan edenler kimlerdir? Siz onlarla yoldaş olmuşsunuz.

İngilizler onları kurdu, bu devleti batırmaya, bu ülkeyi, bu ülkenin birliğini dirliğini yok etmeye. İngilizler kurmadı mı Vahabileri? Bunu yalanlayan var mı?

Şimdi de İngiliz'in kışkırttığı tarafa yürüyorlar. Biz ne diye  bu Vehabilerle  yoldaş olduk?! Birisi bunun hesabını vermelidir. 

Hucr İbni Adiyy şehzadedir, Hatemi Tayi'nin torunudur. Azhap Hucrul Hayr derdi O'na. O'nun mezarını kazdılar, irkildiler ama utanmadılar. 1400 senelik ceset, sapasağlam, taptaze duruyordu. Mezarından çıkardılar! Sen utanmıyor musun? Seninle bunun ne yoldaşlığınız var ve bunu gelip karnının üstünde besliyorsun?

Caferi Tayyar... Tayyar neden denir, Tayyar soyadı değil O'nun, Caferi Haşimi idi, Cafer İbn-i Ebu Talib idi. Peki neden Tayyar deniliyor? İslam yolunda imparatorlara karşı savaşmış, iki kolunu yeğeni Hz. Abbas gibi vermiş, Peygamber buyurmuş ki "Üzülmeyin, Allah O'na iki kol yerine iki kanat verdi, meleklerle uçuşuyor" Ondan sonra ümmet, azhap O'na Cafer-i Tayyar demiştir. O'nun da kabrini yaktılar geçenlerde. Ve sen bunlarla yoldaşsın!

Bir devletin, hükümetin görevi, vatandaşının malını, canını, ırzını, haysiyetini korumaktır. Bunu yapmayacaksa vergi almaya hakkı yok, devlet olmaya hakkı yoktur. Devletin hikmet-i vücudu budur, devlet bunun için var. Antakya'da, o tarafta akrabalarını öldürüyor Antakyalı'nın, bu tarafta karnının üzerinde besleniyor, yetmemiş gibi o halkın kanaat önderi olan senin vatandaşının evine -Ali Yeral- kendisi yurtdışındayken baskın veriyorlar. Ve hala failler yakalanamadı!? diye konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz sözlerini şu duayla tamamladı: 
 
Allah bize gören göz, anlayan kalp, duyan kulak versin. "Burada gözü kör olanlar, orada da gözü kör olacak." Allah Kur'an'da buyuruyor, körlükten maksat bu iki göz değil, "Gönül gözü kör olan artık hakikati görmez." Allah bizi hakkı gören göze ve gönüle sahip etsin.

Herkese, herşeye, Amerika'ya, İsrail'e, onların uşaklarına rağmen Allah bu ülkenin birliğine, dirliği bozmasın! Satılmış Suudilere rağmen İslam ümmetinin birliğini, dirliğini bozmasın!

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
11-05-2013 09:13 - 1166 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
27-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım