Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Suudilerin Hedefi İran Değil Ehlibeyt!
Taghribnews, El-Âlem'e dayandırdığı haberde Ehlisünnet âlimlerinden Şeyh Tarık Yusuf el-Mısri'nin (New York Ulul Elbab Cami hatibi) konuşmasına yer verdi. Katif'te 22 kişinin hayatının kaybettiği İmam Ali Cami'ne düzenlenen bombalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan el-Mısri, 'Bir insan nasıl olurda ibadet edilen bir camiye girerek üzerindeki bombayı patlatarak onlarca insanı öldürebilir?' dedi. El Mısri, sözlerine şöyle devam etti;
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
27-05-2015 10:56 - 889 Okunma

Suudiler Yemen'e saldırması için herkese rüşvet verdiler...

"Nasıl olur da bir insan namaz kılan onlarca insanı camide öldürdükten sonra meleklerin kendisini cennette güllerle karşılayacağı fikrine kapılabilir?! Bu, çözüm bekleyen büyük bir sorundur. Bu düşünceler İbn. Teymiye ve Muhammed bin Abdulvahhab'ın zehirli düşüncelerinden esinlenen Selefilik ve Vahabilik akımlarının belasıdır. And olsun Allah'a ki İbn. Teymiye ve Abdulvahhab'ın kitaplarını okuyanların varacağı son nokta terörizmdir.
 
Saldırıda öldürülen çocuklar İsrail'in uşaklığını yapmıyordu. Başka bir dünyanın çocukları değildi. Saldırıyı yapanlar İbn. Teymiye'nin kitapları ile büyüyen insanlardır. Sadece İbn. Teymiye'nin değil. İbn. Kayyim, Abdulaziz ibn. Baz, ibn al Uthaymeen, Muhammed el-Arife, Muhammad Hassan, Salman el-U'de, Osman el-Hamis vb. isimlerin kaleme aldığı kitaplar, çocukları terörizmin kucağına iter.
 
Kim, İbn. Teymiye'yi ve düşüncelerini savunursa İslam dünyasında tefrikanın fitilini ateşleyeceğini unutmasın. Kim, Abdulvahhab'ın düşüncelerini benimserse, IŞİD militanına dönüşür. Bu insanlara terörist gözüyle bakmak gerekir. Şiaları tekfir edip, lanet eden, onlara necis gözüyle bakanların kendileri teröristtir. Salman el-U'de, cinlerin kendisine Şiaların Yahudilerden daha tehlikeli olduğunu söylediğini iddia ediyor! Yani insanlarla yetinmeyip Şia'yı kafir ilan etmek için cinleri de işin içine katmaya başladı.
 
Suudiler Yemen'e saldırması için herkese rüşvet verdiler. Husiler hakkında yalan ve batıl sözler uydurdular. İran'ı Müslümanların asıl düşmanı gibi tanıtmaya çalıştılar. Oysa İran halkı Şia'dır. halife Ali'yi sever, itaat ederler. Demek ki Suudiler aslında İran'ı değil Ehlibeyt'i hedef alıyor.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
27-05-2015 10:56 - 889 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
08-05-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım