Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Azerbaycan'dan Ankara Saldırısına Kınama
Ankara'da yaşanan hain saldırıya yurtiçi ve yurtdışından tepkiler gelmeye devam ediyor.Kardeş ülke Azerbaycan'da saldırıyla ilgili kınama mesajı yayınladı.
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
18-02-2016 13:17 - 980 Okunma

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev  saldırıda hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi. Aliyev, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında, Ankara'daki patlama sonucunda çok sayıda insanın hayatını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duyduğunu bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Aziz gardaşım" diye hitap eden Aliyev, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İnsanlık için korkunç bir bela haline gelen terörizmi şiddetle kınıyor, teröre karşı mücadeleyi her türlü destekliyoruz. Bu acımasız olay, terörizme karşı evrensel mücadelenin zorunluluğunu bir kez daha teyit etmektedir. Yaşanan facia nedeniyle kederinizi paylaşıyor, size, hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına, kardeş Türk halkına kendim ve Azerbaycan halkı adına taziye dileklerimi iletiyor, yaralılara şifa diliyorum."

Azerbaycan Savunma Bakanı Kıdemli Orgeneral Zakir Hasanov'da,  Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Milli Savunma Bakanı  İsmet Yılmaz ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a taziye mesajları  gönderdi. 

Kardeş Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'da gerçekleştirilen  hain terör saldırısında çok sayıda asker ve sivilin hayatını kaybetmesi ve  yaralanmasından son derece üzüntü duyduğunu belirten Hasanov, mesajlarında şu  ifadelere yer verdi:

 "Bu korkunç hadiseden hiddet duyuyor, terörü şiddetle kınıyoruz.  Hayatını kaybedenlere rahmet diliyor, onların yakınlarının acısını paylaşıyor,  ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Yaralılara ise Tanrı'dan acil  şifalar diliyorum

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
18-02-2016 13:17 - 980 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım