Ana Sayfa İç Gündem Ülke Gündemi Dünya Gündemi Kütüphane Etkinlik Kültür -Sanat- Bilim Haber - Analiz Caferider
Suriye Üzerinde Derin Bir Komplo Var
Emperlayist ve Siyonist Koplo Var
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-06-2012 12:21 - 1011 Okunma

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Suriye'de yaşanan olayları protesto etmek amacıyla Taksim Meydanı'nda basın açıklaması düzenledi. AGD İstanbul Şube Başkanı Serhat Akçay'ın  katılımıyla gerçekleşen eyleme, çok sayıda vatandaş da destek verdi.

Derin bir komplo var

Bölgede çok derin bir komplo olduğunu belirten AGD İstanbul Şube Başkanı Serhat Akçay: "Geçtiğimiz yıl başlayan ve tüm Suriye'de cereyan eden halk hareketi ile Suriye ordusu arasındaki olaylar endişe verici boyutlara ulaşmıştır. Gelinen noktada Suriye halkına karşı Esat'ın büyük bir zülüm yaptığı gerçeğin den hareketle bölgede büyük bir enformasyon kirliliğinin yaşandığı, gerçeklerin ne olduğunun söylemenin kolay olmadığı bir durumu yaşamaktayız.

Özellikle geçtiğimiz hafta Humus'a bağlı Hula kasabasında çoğu çocuk 100'den fazla kişinin katledilmesi karşısında Suriye ordusu ve muhaliflerin birbirlerini suçlamaları, BM'nin konu ile ilgili net olmayan tavrı, BBC televizyonunun servis ettiği görüntülerin asılsız olduğunu da göz önünde bulunduracak olursak bölgede çok derin bir komplo olduğunu başta CIA ve MOSSAD olmak üzere çeşitli örgütlerin olaylardaki varlığı şüphesine kesinlik kazandırmıştır."  şeklinde konuştu.

Büyük Ortadoğu projesinin bir parçası

Suriye'de yaşananların ABD'nin Büyük Ortadoğu projesinin bir parçası olduğunun altını çizen Akçay: "Suriye; ABD'nin büyük Ortadoğu projesi olarak gündeme getirdiği siyasal, ekonomik, toplumsal ve askeri dönüştürme operasyonunun hedef ülkelerinden biridir. Suriye'de her geçen gün çatışmaların, ölümlerin, gözyaşlarının görüntüleri vicdanları sızlatmaktadır. Aslında Suriye'de gelinen nokta, emperyalistler tarafından en başından beri istenilen noktadır.

Ve bunu isteyen güçler, insanların canını hiçe sayarken, ölümlerin artışından da medet ummaktadırlar. Suriye'deki temel senaryo, Libya ve Yugoslavya örneğinde olduğu gibi insani gerekçelere dayandırılarak uygulamaya çalışılacak olan askeri müdahale senaryosudur. Bu senaryoda maalesef Türkiye'ye de önemli bir rol verilmiştir" dedi.

D-8'lerin ehemmiyetini bir kez daha anladık

Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ortaya koyduğu D-8'in ehemmiyetine de değinen Akçay "Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ortaya koyduğu D-8'in ehemmiyeti de bir kez daha anlaşılmıştır. Erbakan Hoca, D-8 projesiyle İslam alemini içinde bulunduğu parçalanmışlıktan, eziklikten ve karamsarlıktan kurtarıp ayağa kaldırmış, İslam coğrafyasında ne yöne gideceğini bilmeyenlere kalın puntolarla umut ve özgüven olmuştur. İnsanlığa huzur ve saadet ancak ve ancak D-8 ve İslam Birliği ile tesis edilebilir.

Bütün dünyayı kasıp kavuran kaos hakiki manada adil bir dünya düzeni ile bertaraf edilebilir." değerlendirmesinde bulundu. 

Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
09-06-2012 12:21 - 1011 Okunma
Caferider Web TV
Video Galeri
Foto Galeri
Yazarlar Tümü
Şirali Bayat
ŞİA-CAFERİ AZERİ MİLLETİNİN YÜCELİŞ SERÜVENİ
Av. Sinan Kılıç
Selahattin Özgündüz’e neden saldırıyorlar?
İbrahim ŞEREN
ALLAH PEYGAMBERİNİ MUHATAP ALARAK YÜCE KURAN’DA ŞÖYLE BUYURUYOR
Mehdi AKSU
İRAN’DA SÜNNİLER!
Hamit Turan
ŞÎR-İ FIZZA
Çayan Uludağ
Mekteb-i Kerbela
Abdullah Turan
İmam Mehdi'nin Dünyaya Geldiğini İtiraf Eden Ehl-i Sünnet Âlimleri
Kasım Alcan
Hiç olmazsa dünyanızda özgür kişiler olun
Namık Kemal Zeybek
Osmanlı'da Alevi Katliamı
Orhan Kiverlioğlu
Biz büyük devlet iken
Seyyid Ahmedi Safi
Tüm Müslümanları ilgilendiren önemli sorun
Hüseyin Çaça
Kerbela Hadisesi-1-
Musa Ayaztekin
Muta Nikahı Nedir, Ne Değildir?
26-04-2024 | Ana Sayfa | Ana Sayfam Yap | Sitenize Ekleyin | Künye | Foto Galeri | Video Galeri | Yazarlar | İletişim | RSS
CaferiDer ® 2012  
Sitede bulunun içerikler ve analizler kaynak gösterilerek alıntılanabilir Tasarım & Yazılım : Network Yazılım